ילדה בכתה א

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בכתה א
    שרי
    22/06/2008

בתי בכתה א.
    היא אינה ילדה "ממוצעת". רוב הדברים שמעניינים בנות בגילה- אינם מעניינים אותה. היא לא אוהבת לרקוד, תסרוקות וכדומה.

היא לא מנהלת שיחות "קצ'קס" ולרוב מעדיפה לשחק עם הבנים כדורגל למרות שהיא ממש לא טובה בזה.

היא לא משתייכת לאף חבורה ואין לה חבר/חברה אחת טובים.

מצד שני בהגדרת הכוללת היא ילדה מאוד ידידותית. היא מוכנה לשחק עם כל אחד ומפתחת שיחה בקלות עם כל ילד/ה מבוגר וכדומה.

הסיבה שאני מוטרדת היא שאני חשה שהיא בודדה. בממוצע היא נפגשת עם חברים פעם בשבוע/שבועיים אך אני נתקלת במצבים רבים בהם היא מעוניינת להיפגש עם ילדים אך כיוון שאינה בקליקה שלהם הם לא מעוניינים להיפגש איתה. כמו כן כבר מתחיל קטע שבנים מבדילים עצמם מהבנות ולא כל כך רוים לשתף אותן במשחקים שלהם. הלב נחמץ כל פעם שאני עדה לארוע בו היא מחפשת לעצמה עם מי להיפגש.

הילדים בגיל כזה שהמפגש כבר לא תלוי בהורים ולכן אין לי דרך לעזור לה ישירות.

בהתייעצות שעשיתי בתחילת השנה עם פסיכולוגית ילדים היא יעצה לי לא ללחוץ על הילדה ולתת לה לפעול לפי דרכה אבל עכשיו זה כבר מתחיל להפריע לה ולפגוע בה.

איך באפשרותי לעזור לה?
    כיצד עלי לנהוג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בכתה א

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה - ילדה בכיתה א'.

מיכל שמש
    25/06/2008

כפי שענתה לך הפסיכולוגית עימה התייעצת, אכן לא כדאי ללחוץ על הילדה. יש בנות, שבהמשך מתגלות כנשיות מאוד, שמעדיפות בגיל הזה "משחקי בנים". את צריכה לבדוק האם הילדה אכן מרגישה בדידות. יתכן שזוהי רק תחושתך. אם אכן כך, חשוב לרשום אותה לחוגים מתאימים, ולהיעזר גם במחנכת, כדי לנסות להפגיש אותה עם ילדות מהכיתה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו