כמה נזק נגרם לילדים?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כמה נזק נגרם לילדים?
    עמי
    22/06/2008

שלום,

אני אמא לשני ילדים, בני 10 ו- 14. בעלי ואני במתחים בינינו לעיתים קרובות ובכל פעם שכזו הוא
    אומר לילדים שיש לאמא בעיה בראש, ושהיא מטורללת (לא בנוכוחותי). נכון, שהיה לי משבר נפשי לפני הרבה שנים, אך נראה שמאז הוא לא מפסיק לנצל עובדה זו ומסיט את הילדים נגדי.

שאלותיי הן:

1. האם זוהי אחת הסיבות שהילדים מתעלמים ממני כשאני מפעילה סמכות ומנסה להציב גבולות?

2. האם נגרם נזק לילדים במהלך השנים שעברו ובהמשך השנים הבאות, כאשר זוהי התדמית
    השלילית שלי שיש להם בראשם?

3. ואם כן, איך אוכל לתקן זאת?

4. האם פרידה מבעלי תועיל לילדים?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה נזק נגרם לילדים?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסים בין ההורים

מיכל שמש
    25/06/2008

אכן, העובדה שהילדים נחשפים ליחסים קשים בין ההורים אינה תורמת לבריאותם הנפשית. הורה המקטין את ההורה השני בעיני הילדים גורם להם נזק גפול ומשולש (גם תדמיתו נפגעת, גם תדמית ההורה השני, וגם יכולתם של הילדים לסמוך על העולם נפגמת). לגבי שאלתך האחרונה, כדאי לך לפנות לקבלת תמיכה לעצמך עלך נת שתוכלי להחליט על גורלך, גורל הזוגיות שלך, וגורל משפחתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו