מה אני אומרת לביתי בת 4.5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה אני אומרת לביתי בת 4.5
    ליאת
    22/06/2008

בימים הקרובים אני הולכת לבצע ניתוח להדגלת חזה ביתי מאד מודעת לגוף שלי ומאד קשורה אליי , היא תשים לב לשינוי שיחול בי הן בפן החזותי ובטח במצבי הפיזי בימים הראשונים שאני אשכב וארגיש לא טוב , מלבד זאת היא לא תראה אותי יום וחצי .
    היא ילדה מאדדדד חכמה ואוהבת לשאול הרבה שאלות מה אני עושה איתה??????????
    יש לציין שיש לי בבית תינוקת בת 10 ח' ואני לא אוכל להרים אותה כתמיד ככה שגם לזה היא תשים לב .
    אשמח לתשובה מהירה ( הניתוח בקרוב.....)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה אני אומרת לביתי בת 4.5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחר הניתוח צריכה תשובה דחופה בבקשה

ליאת
    23/06/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

לירון און
    24/06/2008

הי ליאת
    ראשית לכל- בהצלחה ושיעבור בשלום!
    שנית- לא מזמן קראתי על סערה בעקבות ספר שפורסם בארה"ב, אשר נכתב ע"י פלסיקאי, במטרה להסביר לילדים על ניתוחי "השיפוץ" של אימותיהם. אבל זה כאמור באמריקה!
    לגבי מצבנו הנוכחי-
    תגידי לה את האמת עד כמה שהיא תבין.
    ז"א- אמא עברה ניתוח. אמא לא חולה, אלא עשתה זאת על מנת....(בחרי תשובה שנראית לך).
    חשוב להדגיש כי זו בחירה אישית שלך ולכל אחד יש גוף משלו וזכות להחליט על גופו בלבד.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו