טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום יש לי חברה בחורה מאוד טובה ויש לה בן מקסים שבהתנהגות שלו הוא קצת נשי שמתי לב שחברתי מתלוננת על זה כשהיא נמצאת איתי, אני לא יודעת אם היא עושה את זה גם בנכחותו אבל אני יודעת שהוא מקבל אהבה מועטת היו פעמים שניתנה חיבה גופנית כלומר חיבוקים ונשיקות אך זה לא נמשך לאורך זמן ומיד אחר כך באה סלידה שנראית לעין במבטים ובמילים האם יש איזשהו נזק חמור שיכול להגרם לילד בעקבות אהבה וסלידה יש איזשהי השלכה פסיכולוגית ? מה אפשר לעשות אם כן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אכן, ילדים (כמו גם מבוגרים) מתבלבלים ממסרים סותרים. מעבר לאמירה כללית זו, קשה לי לתת לך ייעוץ על ילד של חברתך, ולא ברורה עמדתה האישית בנושא, מה מביא אותה להתנהג באופן זה, והאם התרשמותך משקפת את כל החוויה של הקשר הורה- ילד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד