טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, בני בן 3.5 חודשים נולד בשבוע 41, ילד חייכן ומתוק מאז שנולד הצליח להביט בנו וקשר העין התחזק. כיום בן 3.5 חודשים ואני שמה לב שבימים האחרונים שהחל להמנע מקשר עין חלק מהזמן על ידי הזזת הראש לצדדים ומבט על רגליו, ידיו או סתם באוויר. הדבר מאוד מטריד אותי וגורם לי לחרדות בעיקר כי לפני כן היה יכול להישיר מבט אליי ולהסתכל בלי להפנות ראש. אני יודעת שלפעמים תינוקות מוצפים אך הוא עושה זאת גם כשעירני, שבע ומרוצה. בשילוב זה שהוא תינוק נוח שלא מתלונן או בוכה סתם רק כשרעב או עייף זה מאוד מטריד אותי כי לא בוכה לתשומת ליבי. חשוב לציין שעדיין מצליח לשמור על קשר עין מקרוב ומצליח להחזיר את עצמו להסתכל עליי לשניות ארוכות לפעמים דקות אם אני שרה. האם זה מצב נורמלי או שמצריך בירור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד