קשר עין בן 3.5 חודשים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשר עין בן 3.5 חודשים
    עדי
    05/08/2022

שלום, בני בן 3.5 חודשים נולד בשבוע 41, ילד חייכן ומתוק מאז שנולד הצליח להביט בנו וקשר העין התחזק. כיום בן 3.5 חודשים ואני שמה לב שבימים האחרונים שהחל להמנע מקשר עין חלק מהזמן על ידי הזזת הראש לצדדים ומבט על רגליו, ידיו או סתם באוויר. הדבר מאוד מטריד אותי וגורם לי לחרדות בעיקר כי לפני כן היה יכול להישיר מבט אליי ולהסתכל בלי להפנות ראש. אני יודעת שלפעמים תינוקות מוצפים אך הוא עושה זאת גם כשעירני, שבע ומרוצה. בשילוב זה שהוא תינוק נוח שלא מתלונן או בוכה סתם רק כשרעב או עייף זה מאוד מטריד אותי כי לא בוכה לתשומת ליבי. חשוב לציין שעדיין מצליח לשמור על קשר עין מקרוב ומצליח להחזיר את עצמו להסתכל עליי לשניות ארוכות לפעמים דקות אם אני שרה. האם זה מצב נורמלי או שמצריך בירור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשר עין בן 3.5 חודשים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדאי מאוד שתפני לרופא לבירור העניין

טובי פלד
    17/08/2022

שלום עדי
    כדאי מאד מאד שתפני לרופא לבירור העניין . אם הילד יאובחן על הספקטרום טיפול מוקדם משנה את הפרוגנוזה לטובה. מקווה שהכל בסדר
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו