מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בת 4.5 שפשוט מרביצה כשמתחשק לה!!!מיכל13/06/2007
הי, יש לבתי חברה שאיתה גדלה מגיל שנה.הילדה היא ילדה חכמה ובוגרת עם יכולת ורבלית מתאימה לגילה ואולי אף יותר מכך, אך ברגע שמשהו לא נראה לה היא פשוט מרביצה ( ובעיקר לבת שלי...) האמא של הילדה היא חברה מאוד טובה שלי והיא די אובדת עצות בנוגע לאיך לטפל בנושא.לדוגמא בשבת האחרונה הן שיחקו יחד בגינה עם עוד 3 בנות(שגם הן ביחד באותה חבורה כבר מגיל שנה), והילדה רצתה לעבור דרך מנהרה שבה ישבו 3 בנות. פתאום אני רואה את הילדה מרימה יד ומיד אח"כ אני שומעת את בתי בוכה. כשנשאלה הילדה למה הרביצה התשובה היתה " רציתי לעבור והיא לא זזה" הילדה אפילו לא ביקשה מביתי לזוז ואף הודתה בכך.האמא של הילדה טוענת שהיא מטפלת בעניין לא רק בשיחות אלא גם בעונשים שונים. העונש העיקרי לרב ינתן בבית ובגינה למשל תהיה רק שיחת הבהרה עם הילדה ואמירת הסליחה לצד הפגוע. צריך לציין שתמיד אחרי הרבצה, שריטה או משיכה בשיער היא באה לבקש סליחה ( הוריה אומרים לה לעשות זאת) אך זה נראה כאילו זה כבר רוטינה בשבילה ואין שם באמת חרטה כלשהי. סליחה על האורך אבל אשמח לקבל עצה גם בשבילה וגם ע"מ שביתי תפסיק להיפגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים בין ילדים
שרון באומל13/06/2007שלום מיכל
דברייך מובנים לי מאוד. אני חושבת שחשוב לדעת כיצד מרגישה ביתך בחברת החברה שלה? לפעמים מה שמפריע לנו כהורים, כלל אינו מפריע לילדינו. אם היא לא נהנית לבלות עם הילדה, אולי כדאי לצמצם לעת עתה את כמות הפגישות. או מאידך גיסא, אפשר לחשוב על פעילויות משותפות שיפחיתו את כמות האלימות כגון: הליכה משותפת לגן חיות/בריכה/מוזיאון וכו' - שם יש גירויים רבים מלבד היחסים הבינאישיים.
בקשר לחברה שלך - אם היא רוצה לדעת איך להתמודד, היא צריכה לפנות בעצמה לקבל עצה. אני חושבת שלא כדאי לך להתערב בחינוך ביתה (גם אם זה לא נראה לך). זה יכול לקלקל דברים יפים בחברות שלכן.
בהצלחה.
שרון באומל
פסיכולוגית קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)