מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיית חבר וילדיםשרי24/06/2008
שלום לך יש לי בן זוג זה 7 שנים ו2 בנות מתבגרות אנחנו רוצים לצאת לחופשה משפחתית אך בעבר כשיצאנו טען שאני אובססית על הילדות אם יוצאים לבית מלון או כפר נופש הוא רוצה שבליילה נעזוב אותן ונצא יחד אם הן מבקשות ללכת מסביב ולא בדרך שלנו ואני הולכת איתן וזורמת איתן זה מפריע לו ,חשבתי או לצאת אם הבנות לחוד ואיתו לחוד או ביחד ולנסות להסתדר לאור העבר שכל טיול קולקל ורבנו בגלל שהוא אומר שאני אובססית עלייהן והן קשורות אליי מאד לציין שהן בנות 14 ו19 יתומות מאב אני והוא לא גרים יחד אך מתכננים זאת בקרוב ,הוא אומר שאם אצא איתן בעתיד נצא רק אני והוא או אני והן לחוד האם עליו להתפשר ולהבין את חששותיי להשאירן לישון ליילה לבד במקום זר ,או האם עליי להתפשר ולהבין אותו שבחופשה אני צריכה גם להיות אם כולם וגם לצאת איתו לחוד האם משפחה שיוצאת יחד צריכה להיות ביחד כל החופשה או הזוג צריך גם לקחת זמן לבד למרות שחששותי שהן ישנות לבד במקום זר בנופש וזהו בית קרקע אני חוששת שמישהו ינסה להיכנס אלייהן בכל זאת 2 בנות לבד אנא עיזרו לי מה עושים,ומי צודק?מצד שני אם אצא רק איתן אז פה הוא מרגיש שאינו חלק מאיתנו ,הוא אומר לי צאי איתן ומצד שני אם תצאי איתן מהיום נצא רק שנינו לבד לא לוקח אותן לשום טיול בעתיד מה עליי לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסתבכת
לירון און24/06/2008הי שרי
יש לי רושם שהסתבכת במשהו שהוא פשוט בהרבה מהסיפור, אך זה כבר ענין אחר...
זו קצת תשובה בסגנון ורדה ז'קונט, ז"א- מאוד החלטית. על אף שברור לי שהמציאות מורכבת, הבמה כאן אינה המקום להתפלספות...
בקיצור- שניכם צודקים.
אם תחליטו לחיות כמשפחה שאלת הבחירה לא תעמוד על הפרק. הבנות "שלך" יהיו גם "שלו" וצריך להיות לו מלוא האינטרס שהן תהיינה מרוצות וזה כמובן מבלי שתתעלמו מן העובדה שגם במשפחה חשוב שההורים יקחו פסקי זמן לעצמם.
מצד שני- אינכם משפחה כרגע, את משפחה, והוא ואת זוג, ומהמקום הזה- לא ברור מה הוא צריך את ילדותיך בחופשה.
זו עיסקת חבילה ושניכם צריכים להבין זו- אי אפשר לקבל רק חלק...
את רוצה בילוי רומנטי עימו- קחי אותו לבד,
הוא רוצה בילוי משפחתי עימך- שיקח את הכל...
פשוט- לא! אבל יש בחירות קשות יותר...
בהצלחה.
נ.ב.
ובעצם זו בכלל שאלה לפורום על זוגיות ולא על ילדים....לא כך?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)