הבת שלי משגעת אותי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הבת שלי משגעת אותי
    שרה
    25/06/2008

שלום אני אם חד הורית פלוס 2 בנות ביתי בת ה14 מאד קשורה אליי מגיל קטן אינה נותנת לי מנוחה אמא תביאי לי מים אמא ואמא ולא עשתה כלום בכוחות עצמה היום היא השתפרה בזכות עקשנותי והתחילה להתקלח לבד ולפנות צלחת וכו יש לה חברות והכל אך היא דבוקה עליי ואם איני עושה מה שהיא מתעקשת עליו היא מתעקשת עוד ועוד עד שאסכים מבחינת קניות וזה מבינה ומתפשרת אך אני שומעת 1000 פעם ביום אמא ואמא אף שחברי מגיע אליי היא לא נותנת מנוחה אמא בואי לעשות איתי מערכת בואי לכסות אותי אמא ואמא אני מנסה לדבר איתה המון אך הדברים חוזרים על עצמם בבושה אגיד שגם קקי דורשת שאנגב לה בחוץ נורמלית לכל דבר אך בבית זה נורא אף מרימה ידיים לפעמים צועקת ורבה ומקללת אם אחותה וגם איתי אחותה מבוגרת ממנה ב6 שנים אני מעמידה גבולות ולא עוזר וגם מענישה ואין שום שיפור היא מקבלת את העונש כמתנה וממשיכה בשלה אינה יכולה לראות שמישהו אחר מתקרב אליי לא החבר ולא אחותה אין לי מנוחה ואינה ישנה עד 2 בליילה מבקשת שארדים אותה כתינוקת ואני מסרבת ומסבירה לה שהיא כבר גדולה וחייבת להיות עצמאית למרות שייש לה חברות ואף מאוהבת בבן עדיין אני מרגישה שייש לי תינוקת שדורשת כל רגע ואין בי כוחות יותר גם הזוגיות שלי מתפוררת מהמצב ,בתודה שרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבת שלי משגעת אותי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשרה שבתה משגעת אותה

ענת שץ נברו
    25/06/2008

שרה יקרה!
    נראה שהבת שלך מתקשה לגדול ולהתפתח באופן עצמאי ונראהשהיא מאד קשורה ותלויה בך.
    האם יש זמן בו את נמצאת איתה שלא קשור לשרותים שאת מספקת לה ולזמן שאת מעירה לה?
    נסי להבנות זמן כזה כמו שעה ביומיים , אם זה בהתאם ליכולתך. בזמן הזה עשו מה שביתך תרצה (משהוא מציאותי לגבייך).
    כיוון שההתנהלות ביניכן היא לא מהיום אם לא תראי הטבה מפעילות משותפת זו פני לאיש מקצוע.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ענת המשך

שרה
    25/06/2008

אאני נמצאת איתה כל היום איני עובדת אגב אני לפני התפוררות מערכת יחסים אני רוצה לצאת אם הבנות לחופשה 5 ימים ובן זוגי רוצה להצטרף אך חושש שנריב שוב בגלל ההתנהגות שלה ואם נצא לחוד הוא כועס מה עליילעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דבר

שרה
    26/06/2008

שלא תטעי היא ילדה מקסימה לומדת מביאה ציונים טובים עד שהיא פתאום ללא סיבה צועקת מתפרעת ומכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשרה

ענת שץ נברו
    26/06/2008

שרה יקרה!

המשך דברייך מראים שוב כי היחסים בינייכם פוגעים באיכות החיים של כל מי שחי בבית כולל החבר. על כן כדאי שתיפנו לטיפול משפחתי,כדי שיבנה דפוס חדש של יחסיםבריא ומותאם לגיל יש צורך בהתערבות טיפולית.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו