מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לינה אצל האבשלומית26/06/2008
שלום, אני אם חד הורית לילד בן 3. בעלי לשעבר ואני התגרשנו לפני מספר חודשים, כאשר הפירוד בפועל היה כשהילד היה בן שנה וחצי. מזה כחצי שנה בני ישן אצל אביו, אולם הלילות הם בלתי נסבלים- הוא מסרב לישון במיטתו, נשאר ער חצי לילה, מתעורר מספר פעמים בלילה. יש לציין שבבית לא קיימת התופעה הזו והוא ישן בשעה קבועה ובמרבית הלילות לא מתעורר כלל. אולם בלילה לאחר שהוא חוזר מאביו, קורה בדיוק מה שקרה אצל האבא בלילה שלפני. אולם תוך יום בדר"כ העניינים חוזרים לקדמותם והשינה מסתדרת. ניסינו להבין מה שונה בין שני הבתים , ניסנו להתאים את "טקס השינה" שיהיה זהה בשני הבתים. אנחנו משוחחים על כך המון ומנסים לשתף פעולה בענין אולם ללא הצלחה. אנחנו לא מוכנים לוותר ושנינו רואים בחשיבות הרבה שהילד ישן גם אצל אביו, אולם שנינו כבר מיואשים ואובדי עצות. אודה לעצתכם בענין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לינה- תגובה
מיכל שמש28/06/2008שלומית שלום,
ראשית, ישר כח על העבודה השמותפת עם בעלך לטובת הילד. נראה שהילד מביע בלבול מסוים, ויש לתמוך בו. כדאי אולי לערוך לו טבלה מסודרת עם הימים בהם ישן עם אבא (אני ממליצה על ימים קבועים), ולהציע תמיכה וחיזוק חיובי לפני ואחרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שלומית29/06/2008תודה על העצה. מאחר והאב עובד במשמרות, אין לנו ימים קבועים בהם הוא לוקח את הילד ואני מניחה שזה מוסיף לתחושת הבלבול. אבל אני אנסה את הטבלה. שוב תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)