לינה אצל האב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לינה אצל האב
    שלומית
    26/06/2008

שלום, אני אם חד הורית לילד בן 3. בעלי לשעבר ואני התגרשנו לפני מספר חודשים, כאשר הפירוד בפועל היה כשהילד היה בן שנה וחצי. מזה כחצי שנה בני ישן אצל אביו, אולם הלילות הם בלתי נסבלים- הוא מסרב לישון במיטתו, נשאר ער חצי לילה, מתעורר מספר פעמים בלילה. יש לציין שבבית לא קיימת התופעה הזו והוא ישן בשעה קבועה ובמרבית הלילות לא מתעורר כלל. אולם בלילה לאחר שהוא חוזר מאביו, קורה בדיוק מה שקרה אצל האבא בלילה שלפני. אולם תוך יום בדר"כ העניינים חוזרים לקדמותם והשינה מסתדרת. ניסינו להבין מה שונה בין שני הבתים , ניסנו להתאים את "טקס השינה" שיהיה זהה בשני הבתים. אנחנו משוחחים על כך המון ומנסים לשתף פעולה בענין אולם ללא הצלחה. אנחנו לא מוכנים לוותר ושנינו רואים בחשיבות הרבה שהילד ישן גם אצל אביו, אולם שנינו כבר מיואשים ואובדי עצות. אודה לעצתכם בענין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לינה אצל האב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לינה- תגובה

מיכל שמש
    28/06/2008

שלומית שלום,
    ראשית, ישר כח על העבודה השמותפת עם בעלך לטובת הילד. נראה שהילד מביע בלבול מסוים, ויש לתמוך בו. כדאי אולי לערוך לו טבלה מסודרת עם הימים בהם ישן עם אבא (אני ממליצה על ימים קבועים), ולהציע תמיכה וחיזוק חיובי לפני ואחרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שלומית
    29/06/2008

תודה על העצה. מאחר והאב עובד במשמרות, אין לנו ימים קבועים בהם הוא לוקח את הילד ואני מניחה שזה מוסיף לתחושת הבלבול. אבל אני אנסה את הטבלה. שוב תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו