עזיבת הילד להכשרה מקצועית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזיבת הילד להכשרה מקצועית
    אור
    17/12/2022

שלום:)
    יש לי ילד בן 10 חודשים, אני אקדמאית שמעוניינת לעבור הכשרה מקצועית למטרת הסבה להוראה. בעת ההכשרה, הילד שלי יהיה בן שנה וחצי בערך. ההכשרה כוללת שינה למשך חמישה שבועות, בהם אני אשן מחוץ לבית בימי ראשון ושני, אחזור הביתה בשלישי, ואחזור לישון מחוץ לבית ברביעי עד חמישי. בעלי ואמא שלי יוכלו להיות עם הילד, בעלי סטודנט גם הוא אך אמא שלי מצטרפת לעזרה בימי שני ורביעי, ימים בהם בעלי לומד.
    אני מעוניינת לדעת כיצד זה ישפיע על הילד ואם עדיף בכלל שלא לעשות זאת כרגע על מנת לא לפגוע בקשר שלנו. אני מציינת שהוא מאוד קשור אליי. אני אציין גם שיש לי אפשרות לגשת להסבה הזו כל שנה. אך האם זה יהיה עדיף שנה הבאה כשהוא יהיה גדול יותר? או שבכלל עדיף לוותר על מצב בו רני ישנה חצי מהשבוע מחוץ לבית? החששות שלי הם שהדבר הזה ישפיע על הקשר שלנו ועל ההתקשרות ביננו.
    חודה רבה רבה מראש על המענה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזיבת יד בן שנה וחצי

טובי פלד
    18/12/2022

שלום אור
    בתנאים שאת אומרת לא יגרם נזק לילד שלך. ותיהי אתו בקשר .
    אבל נראה שאת עלולה ליצור קשר תלותי מדי לילד והוא יגדל להיות פחות עצמאי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו