טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום:) יש לי ילד בן 10 חודשים, אני אקדמאית שמעוניינת לעבור הכשרה מקצועית למטרת הסבה להוראה. בעת ההכשרה, הילד שלי יהיה בן שנה וחצי בערך. ההכשרה כוללת שינה למשך חמישה שבועות, בהם אני אשן מחוץ לבית בימי ראשון ושני, אחזור הביתה בשלישי, ואחזור לישון מחוץ לבית ברביעי עד חמישי. בעלי ואמא שלי יוכלו להיות עם הילד, בעלי סטודנט גם הוא אך אמא שלי מצטרפת לעזרה בימי שני ורביעי, ימים בהם בעלי לומד. אני מעוניינת לדעת כיצד זה ישפיע על הילד ואם עדיף בכלל שלא לעשות זאת כרגע על מנת לא לפגוע בקשר שלנו. אני מציינת שהוא מאוד קשור אליי. אני אציין גם שיש לי אפשרות לגשת להסבה הזו כל שנה. אך האם זה יהיה עדיף שנה הבאה כשהוא יהיה גדול יותר? או שבכלל עדיף לוותר על מצב בו רני ישנה חצי מהשבוע מחוץ לבית? החששות שלי הם שהדבר הזה ישפיע על הקשר שלנו ועל ההתקשרות ביננו. חודה רבה רבה מראש על המענה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד