בעיות אלימות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות אלימות
    אתי
    28/06/2008

בני בן ה7 לומד בכיתה א . למרות שביום שני מסתיים הבית ספר ומתחיל החופש הגדול יש לי שאלה ,מכיוון שבני יילך לאותו בית ספר בכיתה ב ,עם אותם ילדים. אנחנו כמשפחה סבלנו מאלימות כלפינו מצד בעלי לשעבר ,כך שהרגישות שלי לאלימות היא גדולה מאוד . במשך כל השנה בני סבל מאלימות מצד אותו ילד, שיש לו בעיות התנהגותיות . ובעיות אחרות .דיברתי אין ספור פעמים עם המורה ,היא מודעת לרקע המשפחתי שלנו ,אך היא החליטה לקחת תחת חסותה את אותו יל'ד מכה .ואמרה לי לוותר לו , לגלות סבלנות כלפיו. הילד הזה אומנם הושעה הרבה פעמים מן הכיתה, גם בגלל האלימות כלפי בני וגם בגלל האלימות כלפי המורים. הילד הזה גרם לבידוד חברתי של בני ,כי כששאר הילדים רואים שהוא מוכה בעיניהם זה נקרא פחדן וחלש.וגם כשבני כן רכש חברים אז אותו ילד דרך הפחדות הרחיק אותם אחד מהשני אני אובדת עצות עם המורה אין מה לדבר היא לא מוכנה לשמוע , ולטענתה אני מגוננת יותר מדי על בני , והיא אמרה לי לרדת מהעץ שטיפסתי עליו. פנינו מספר הורים גם למנהל בית הספר וגם למורה והם הבטיחו הבטחות במשך כל השנה ,זה בטיפול הרווחה יודעת מזה . אך לבני זה לא עוזר אני שולחת אותו לבית הספר בידיעה ברורה מראש שהוא יוכה ואין מי שיעזור לו . מה לעשות לגבי שנה הבאה כי אותו ילד לצערי הרב יהיה גם בכיתה ב. ולצערי הרב גם אותה מורה . להעביר אותו לבית ספר אחר לצערי זה לא מעשי. כי יתר בתי הספר די מרוחקים ואין הסעות.. בתודה מראש אמא מודאגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות אלימות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלימות

מיכל שמש
    29/06/2008

אתי יקרה,
    לכל ילד הזכות הביסית לא להיות קרבן לאלימות! את צריכה לעמוד באופן נחוש על זכויותיו של בנך. במקביל, כדאי לך לנסות לחזק את בנך. ידוע שי שנחשף לאלימות נוטה להיכנס ולשמר מערכות יחסים בהן יש מרכיב של אלמות, מאחר וזה הדפוס שהוא מכיר. יש לעבוד עם ילדך על דרכים להמודדות, אפשר גם בטיפול דרך פסיכולוגית בית ספר, לשכת רווחה או גורם אחר. זאת במקביל לכך שידאגו להפסיק את האלימות כמובן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו