פנטזיה גררה פקיד סעד..טיפול??

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פנטזיה גררה פקיד סעד..טיפול??
    mayson
    28/06/2008

שלום רב, יש אני אם חד הורית ויש לי בת 10 שנים אשר התחילו לפני כמה חודשים להופיע אצלה סימני בגרות כמו ציצים, שיער.. . היום קיבלתי שיחה מפקיד סעד במחלקת שירותים חברתיים ונגשתי לשמה והופתעי לקרוא מכתב מביה"ס שהילדה שלי נמצאת בסכנה מזה שהיא סיפרה להם שבן דוד שלה בגיל7 שנים מנסה לנשק אותה ולגעת במקומות אניטימיים ועוד סיפור מפי חברותיה שהיא זו שמנסה עם בן הדוד שלה כפי שסיפרה להם. את האמת סיפרתי שאין שום שינוי אצל הילדה בהתנהגויות והיא כרגיל בנוסף יש פתיחות ולא סיפרה דבר כזה. חזרתי הביתה שוחחתי איתה בשקט מוחלט והיא אמרה שהיא מפנטזת שזה יקרה ,והיא מספרת שגם חברותיה סיפרו כאלה סיפורים.. השאלה שלי - האם זה אופייני בגיל הזה לחלום על מגעים וקירבה אינטימית ?. האם זה נורמלי או שהילדה שלי צריכה טיפול ?? תעזרו לי בבקשה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנטזיות

מיכל שמש
    29/06/2008

לפי תאורך הילדה נחשפה למידע כלשהו, שהעלה אצלה את רמת הגירוי. יתכן שצפתה בטלנובלה, יתכן שחברות סיפרו משהו, ויתכן שהתפתחותה המינית המוקדמת יחסית עוררה בה משהו. אני ממליצה לשמור עליה יותר מהרגיל, גם במחיצת בן הדוד המוזכר, להסביר לה את כלי ההתנהגות בתחום, ולעשות כל זאת תוך המשך סיפוק תמיכה ואהדה, על מנת שהילדה לא תירתע בהמשך לספר מה שעובר עליה, או תרתע מהתחום המיני בכלל. אני מניחה שהתנסות שעברתם שתכן עם פקיד הסעד היתה מפחידה ומלחיצה, ולכן כדאי לפנות לייעוץ מיקצועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

mayson
    29/06/2008

תודה רבה לך מיכל . האם את מכירה אנשים מהמגזר הערבי שהם מומחים ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

mayson
    29/06/2008

תודה רבה לך מיכל . האם את מכירה אנשים מהמגזר הערבי שהם מומחים ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפניה למומחה

מיכל שמש
    29/06/2008

אנא כתבו באיזה איזור ואנסה לסייע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו