לחץ מטורף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לחץ מטורף
    אני
    29/06/2008

לא יודעת ממה זה התחיל או איך זה התחיל. בגדול, זה התחיל מבעיה פיזית..[עצירויות , טנזמוס ועוד]. וכעת אני נמצאת בלחץ מכיוון שבגלל הבעיה הפיזית אני לא מגיעה ללימודים ומפסידה מבחנים. כרגע המצב הוא שאני נכשלת ב2 מקצועות [לא מבינה את החומר ולא עשיתי את המבחנים בהם] ובעוד מקצוע לא עשיתי 2 מבחנים אז איני יודעת מה יהיה גורלי. אני נמצאת בלחץ עם הלימודים, עם ההרגשה הבריאותית הכללית.. אני כבר ממש לא יודעת מה לעשות. הלכתי לשיחה אחת ויש לי עוד שיחה בעוד כעשרה ימים. מה אני עושה עד אז? איך למתן את הלחץ?? [לחץ,חרדה, עצבנות מסויימת על מישהי] תודה ויום טוב...............

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ מטורף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ

מיכל שמש
    29/06/2008

בעקרון, לא פנית פורום המתאים, שכן זה המקום לייעוץ להורים. בנתיים, טוב שפנית לשיחות. ניתן גם לפנות לרופא המשפחה על מנת לשקול טיפול תרופתי להרגעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל אני ילדה

אני
    02/07/2008

בת 14 בעוד חודשיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ- לילדה בת 14

מיכל שמש
    02/07/2008

דכאי גם לשתף את ההורים בנושא, כדי שיסייעו לך לפנות לרופא ולשיחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו