שנת לילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שנת לילה
    שלי
    29/06/2008

שלום, בני האמצעי, בן ה-4 (אחות גדולה בת 6, ואח בן שנתיים), מרבה לקום בשעות הלילה. בכל פעם יש לו תירוץ אחר : אני צמא, יש לי פיפי, אני אוהב אותך... זה יכול לקרות עד 10 פעמים בלילה, ואני כבר מותשת! רוב הלילות אני נמצאת לבד עם הילדים כי בעלי עובד בלילות, וכל הנטל נופל עליי. ניסיתי לתת לו פרסים ומדבקות אם נשאר במיטה, אך זה לא אכפת לו בכלל. אנא עיזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שנת לילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שנת לילה- תגובנה

מיכל שמש
    29/06/2008

איחנית שלום, יתכן ובנך מתעור בלילה בשל פחדים, האופיינים לגיל זה. כדאי לשוחח עם הילד על חלומוציו ולהכים עימו "לוכד חלומות" במידת הצורך (ספר מומלץ: "איתמר צייד החלומות" של דוד גרוסמן). בנוסף, יתכן שזו דרכו של "ילד הסנדוויץ" להשיג תשומת לב ממך. כדאי ליחד לו "שעת אמא" ביום או "יום אמא" בשבוע. במקביל יש להתנהג ברגישות ובתקיפות בלילה, ולהשיבו למיטתו בכל פעם שמגיע אלייך. אם הוא יראה שאת נחושה מספיק, ילמד לישון במיטתו. ניתן בתקופת המעבר לישון בחלק מהזמן לצידו בחדרו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו