מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוננות אצל פעוטותאמא לשניים29/06/2008
הי, ביתי הקטנה (עוד מעט בת שנתיים) עסוקה רב שעות היום בשכיבה על הבטן על כריות והתחככות בכריות באיזור הפות (כלומר, היא מאוננת) זה תופס חלק מאוד גדול מהיום, לעיתים היא גם נרדמת בצורה כזו. אני מבינה שבגיל הזה מגלים את הגוף וזה פשוט נעים לה אז אפילו שזה קצת מביך (כי זה קורה בכל מקום...) אני מתעלמת ומאפשרת לה אולם רציתי לדעת אם זה באמת טבעי לגיל ועד מתי זה טבעי. אני זוכרת מבני (כמעט בן 5) שהיה נרדם בצורה כזו בערך מגיל שנתיים ועד לפני כמה חודשים. גם היום הוא נוגע לעיתים באיבר מינו (בעיקר כשהוא צופה בטלויזיה אבל מכיוון שזה לא קורה הרבה זה לא מטריד...) גם במקרה שלו אגב די התעלמתי. פעם אמרתי לו שאם זה נעים לו הוא יכול לעשות את זה אבל רק בבית (לא בנוכחות אחרים ולא בכל מקום) אבל הוא כבר היה קרוב לגיל 4 שניהלנו את השיחה הזו. בכל אופן, האם זה טבעי? איך עלי לנהוג? תודה מראש אני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות
מיכל שמש29/06/2008האוננות לכשעצמה אינה מזיקה, ולפי איך שנהגת עם בנך נראה שגישתך לנושא בריאה. עם זאת, באם זו הפעילולת העיקרית בה ביתך עסוקה בשעות היום, והדבר בא על חשבון עיסוקים אחרים, בהחלט כדאי לפנות להתייעצות. ילדים רבים בוחרים בצורת הירגעות זאת בשל קשיי ויסות וצורך במגע חזק. כדאי לפנות למרפאה בעיסוק המתמחה בקשיי ויסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אצלינו תופעת "הגילוי העצמי החלה
אמא לבת שנתיי17/08/2008גם אצלינו, הילדה בת השנתיים ושבע החלה לגלות את "האקט" היא "אוספת" חיתולים ביד ומכניסה אותם בין הרגליים בשכיבה על הבטן..... ידוע לי שיש שלב שבו הגילוי העצמי מתחיל.... איך מתמודדים? מה אומרים? איך מתייחסים.... מאוד חשוב לי לדעת איל לקבל את זה ולא לחשוב "רק שלא תעשה את זה" - אני בעדף השאלה היא מה הצעד הבא ומה עושים.... בברכה אמא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)