טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב,
אני אמא לילדה בת 7 חודשים. חיינו עד גיל 6 חודשים בארץ ואז עזבנו לחיות בהודו.
בתחילת אוגוסט אנחנו חוזרים לביקור בארץ ובאמצע חודש ספטמבר (כאשר הילדה תהיה בת 10 חודשים) בעלי ואני מתכוונים לטוס לחו"ל ל-11 ימים ללא הילדה.
אני משאירה אותה בבית שלנו עם אמא שלי ואבא שלי.
מה דעתך על עזיבתה בגיל כה צערי, בהתחשב בתנאים (בית חדש - סביר שאינה זוכרת אותו, סבא וסבתא שגם אינה זוכרת ותלמד להכיר שוב חודש לפני וכו')
תודה מראש
עדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עדי שלום, כפי שרמזת בשאלתך, התנאים אכן אינם מתאימים לעזיבת הילדה,במקום חדש, עם דמויות לא מוכרות. גיל עשרה חדשים הינו גיל כלל לא מתאים לפרידות, שכן דוקא בו גואה "חרדת הזרים", ועדיין לא התיצבה "קביעות אובייקט" שמאפשרת לילד הכרה בכך שההורה ממשיך להתקיים, גם כשאינו איתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד