גמילה מטיטול

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גמילה מטיטול
    ת
    30/06/2008

שלום רב,
    בני בן שנתיים ותשעה חודשים, עדיין לא גמול ולא מראה סימנים כל שהן שזה מפריע לו, למרות שבגן ישנם ילדים גמולים.
    אני מאוד רוצה לגמול אותו כבר, לכן בשבוע האחרון אנו מנסים כל יום בבית אחה"צ כשהוא חוזר מהגן ועד שהוא הולך לישון הוא בלי טיטול, מידי פעם אני מזכירה לו שהוא בלי טיטול ואם הוא צריך לשירותים.
    בינתיים זה ללא תוצאות, ז"א הוא אומר לי אחרי שהוא עושה ונראה לי שהוא כלל לא בשל לגמילה.
    שאלתי היא האם כדאי להמשיך כך והבשלות תגיע תוך כדי התנסות או שכדאי לעזוב את זה כרגע ולולנסות מחדש כשהוא יבקש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מטיטול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה

לירון און
    30/06/2008

ת' שלום
    גמילה מחיתול היא מלאכה התפתחותית, אולם ככל מלאכה התפתחותית גם מאוד מושפעת תרבותית.
    לפי הקודים התרבותיים הנהוגים כיום בנך נמצא בגיל המתאים לגמילה, ועונת הקיץ וודאי מגבירה את המוטיבציה לנסות ולהתחיל בתהליך זה.
    אולם מבחינה רגשית, כפי שתיארת, נראה כי ענין זה אינו מטריד אותו במיוחד, אבל מטריד אותכם מאוד.
    נשמע לי מתאים שתלכו על הניסיון לגמילה- בעיקר עם בגן ישתפו עימכם פעולה,
    עם זאת קחו זאת כניסיון ממושך, בלי לחץ, עד כמה שניתן.
    לפניכם לפחות שלושה חודשי קיץ- אל תצפו לתהליך מהיר וחלק. מה שיקבע פה זה העקביות ובעיקר קור הרוח שלכם.
    בהצלחה! והעיקר- זכרו כי זה תהליך הדרגתי וסבלני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו