אמא עייפה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אמא עייפה
    שלי
    30/06/2008

בני האמצעי, בן 4 (אחות גדולה בת 6 ואח בן 2), מרבה לקום בלילות. הדבר יכול לקרות עד 10 פעמים בלילה! בכל פעם יש לו תירוץ אחר :אני צמא, יש לי פיפי, אני אוהב אותך... ניסיתי את שיטת הפרסים והמדבקות. אולם שום דבר לא עוזר. רוב הזמן אני נמצאת לבד עם הילדים, משום שבעלי עובד בלילות וגם אני עובדת משמרות בבי"ח, כל שאני די מותשת רוב הזמן. אשמח לשמוע כל הצעה בעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא עייפה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה -אמא עייפה

מיכל שמש
    02/07/2008

שלי שלום, אכן לגדל שלושה ילדים פעוטים כה קרובים בגיל זו משימה מתישה אובייקטיבית. כדאי שתדאגי לעצמך לסיוע, גם אם זמני, על מנת שתוכלי להיות פחות מותשת, ולסייע לילדך להתרגל לשינה רצופה.
    בפן הפיזי, כדאי להתייעץ עם רופא ילדים על מנת לשלול סיבה רפואית ליקיצות המרובות. אם נשלל גורם כזה- יש לעשות עם הילד "חוז"ה קבוע, בו יובהר מה עושים ומה לא עושים בלילה. תגובתך אמורה להיות קבועה וקצרה, באפ]ן שיבהיר לו שהוא לא מקבל חיזוק (בצורת תשומת לב) כשמתעורר. במקביל, כדאי לדאוג לזמן איכות עימו (ועם כל אחד מהילדים בנפרד) בשעות היום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו