התנהגות של ילד בוגר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התנהגות של ילד בוגר
    מרגלית
    30/06/2008

שלום לכם רציתי להתייעץ איתכם אני אם חד הורית וכן אחותי בנה בן 4 ובני בן השנה וחצי ומה שקורה בזמןהאחרון לפני שבוע בערך הבן שלי התחיל ללכת בכוחות עצמו ואני מוצאת את עצמי וכן אחותי מעירות לו הרבה כמו: תיזר שהוא לא ייפול, תפסיק לצעוק והמון תיזהר לפי ראות עיניי ההתנהגות שלו השתנתה לרעה הוא צועק הרבה ,קופץ ממקום למקום ובגן גם מסכן את עצמו האם יש קשר בהתנהגות שלו בזה שאנו מעירים לו המון ומתנהגים אליו כילד בוגר ? ואם כן או האם יש דרך לשינוי התנהגות שלינו ? אני אודה לכם באם תתייחסו לפנייתי, היא מאוד חשובה לי בכבוד רב ףדואגת לילד הבוגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנהגות של ילד בוגר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בוגר?

מיכל שמש
    02/07/2008

מרגלית שלום,
    ילדך מתחיל לגלות את העולם, ובדרכו נתקל במיכשולים טבעיים. כדאי "לעלות ברמת החיים", כלומר לשים דברים מסוכנים מעבר לגובה שאליו יכול להגיע. בגדול, אם את מאפשרת סביבה בטוחה, לא צריך לדאוג לו ולהזהירו כל הזמן. ובכלל - עדיף מעשים על דיבורים. במקום לנווט אותו מרחוק, כאשר הוא מתקרב למשהו מסוכן בעינייך, כדאי לגשת אליו, להרחיקו בעדינות, ולומר בצורה רגועה שזה אסור.
    במהרה את והילד תתרגלו למצב החדש, ותלמדו ליהנות ממנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו