גמילה ממוצץ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גמילה ממוצץ
    יעל
    01/07/2008

יש לי שני ילדים אחד בין שלוש ואחד בין שנתיים לפני כשבוע וחצי החלטנו לגמול את הילד הגדול ממוצץ (זה נעשה לאחר הרבה הכנה נפשית לילד במשך חודשיים אמרנו לו שכאשר הוא יהיה בן שלוש נלך לים ונזרוק את המוצץ) ובאמת כך היה הגענו לים ושם הוא זרק את המוצץ. הילד הקטן (בן השנתיים) התלהב מהעניין ומהיחס שהגדול קיבל ולקח את המוצץ שלו וזרק אותו לים, אך לאומת הילד הגדול שהגיב יפה לעניין הקטן מגיב שונה הוא בוכה על כל דבר נשכב על הרצפה הרבה מאוד פעמים, מתקשה מאוד לישון בלילה וגם קם בלילה פעמיים או שלוש ובבוקר קם מוקדם כך שהשינה שלו ממש קצרה וחלשה. אין לי מושג עם כל זה קשור למוצץ או לא אבל זה התחיל יום יומים לאחר זריקת המוצץ לים. השאלה שלי היא האם להחזיר לו את המוצץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה ממוצץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה ממוצץ

ענת שץ נברו
    02/07/2008

יעל יקרה!
    לא כדאי להחזיר לו את המוצץ בכל מקרה בגלל הקושי שבגמילה, בעיקר כשהוא להבנתי לא מבקש זאת. ולגבי ההתנהגויות שאת מתארת נראה שכדאי להציע לו אובייקטים וחפצים מרגיעים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו