ילדה עם בעיות רפואיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה עם בעיות רפואיות
    חסויה
    02/07/2008

שלום! יש לי תאומים בן ובת בני שנתיים וחצי כאשר ביתי סובלת מהיפוטוניה קשה, מטופלת בפיזיוטרפיה והידרותרפיה. היא עדיין אינה הולכת ואינה עומדת לבדה. בטיפולי הפיזיוטרפיה היא עומדת ומשתפת פעולה עם המטפלת אולם בבית היא אינה מסכימה לעמוד ולא לעשות דבר ואפילו מסרבת לקום ממצב שכיבה למצב ישיבה על אף שהיא יכולה לעשות זאת (מבקשת את עזרתי וכאשר אני נותנת לה יד היא מתיישבת). בהרגשה שלי היא כאילו מוותרת ומשלימה עם מצבה הרפואי ואולי אפילו "מתפנקת" עליו. אציין כי הבן שלי פעיל, הולך וכו'. מה אני יכוללעשות בכדי לשפר את המצב???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה עם בעיות רפואיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי רגשי אצל ילדה עם בעיות רפואיות

מיכל שמש
    02/07/2008

אמא יקרה, אם תחשבי גם עלינו כמבוגרים - כל יכולתינו להשקיע מאמץ על מנת להגיע למטרות רצויות מושפעת מהפן הרגשי. הצד הרגשי הוא"הקטר" שמוביל את הרכבת , בעיקר אצל ילדים בעלי קשיי התפתחות, הצריכים להתמודד עם תיסכולים, ולהשקיע מאמץ רב בדברים הפשוטים עבור ילדים אחרים. העובדה שיש לה אח תאום גורמת לקושי נוסף. הייתי ממליצה לך לקבל ייעוץ רגשי לכם כהורים או טיפול לילדה במקום בו אתם מטפלים (מכון להתפתחות הילד למשל).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו