בני בן ה - 5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בני בן ה - 5
    מאמא אמא
    02/07/2008

שלום רב יש לי בן בן 5 ונולדה לו אחות שכיום בת חודשיים. בני ילד מאוד רגיש ובמקרים מסויימים אף חסר בטחון. בסביבות גיל שנתיים וחצי היו לו פחדים מסויימים כמו לדוגמא פחד מהתוכנית ארץ נהדרת ששודרה בימי שישי בטלוויזיה עקב דמות שהפחידה אותו. או למשל לחמותי אנחנו נוסעים פעם בשבועיים וכשהיינו מגיעים אז הוא היה תמיד מבקש ללכת הביתה שהוא לא רוצה להשאר והתחיל לבכות ואפילו להקיא מתוך לחץ. יש לציין שהוא לא כל כך קשור לחמי וחמותי כי גם שהיינו מגיעים אז הטלוייזיה היתה דלוקה על פול וליים ולא כל כך התעסקו איתו יצר מצב שכל פעם שהיינו צריכים ללכת לחמותי לא הייתי נהנית שם כמו כן אז באותה תקופה התייעצתי עם הגננת שלו שאמרה פשוט להגיד לחמי ולחמותי לכבות את הטלוזיה וזה מה שהם עשו והמצב נרגע. לאט לאט הוא התרגל אליהם כי לא היתה טלויזיה ברקע ויותר התעסקו איתו בהדרגה הם הדליקו טלויזייה והמצב נרגע ואפילו מארץ נהדרת הוא הפסיק לפחד. כיום הוא בן 5 ולאחרונה זה קרה אחרי שילדתי הוא התחיל להיות יותר רגיש ובוכה מכל דבר. ביום שיש אנחנו הולכים לחמותי ואני פוחדת שהוא שוב יתחיל לבכות וירצה ללכת הביתה מה עושים? יש לציין שעד שאחותו נולדה הכל היהה בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בני בן ה - 5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד הרגיש לרעשי טלויזיה

מיכל שמש
    02/07/2008

הייתי ממליצה לך לבדוק את נושא הוויסות החושי, אצל פסיכולוג התפתחותי או מרפאה בעיסוק המתמחה בתחום. יתכן שלילד רגישות יתר, ולכן מגיב בלחץ כאשר רעשי הטלויזיה בולטים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו