מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בני בן ה - 5מאמא אמא02/07/2008
שלום רב יש לי בן בן 5 ונולדה לו אחות שכיום בת חודשיים. בני ילד מאוד רגיש ובמקרים מסויימים אף חסר בטחון. בסביבות גיל שנתיים וחצי היו לו פחדים מסויימים כמו לדוגמא פחד מהתוכנית ארץ נהדרת ששודרה בימי שישי בטלוויזיה עקב דמות שהפחידה אותו. או למשל לחמותי אנחנו נוסעים פעם בשבועיים וכשהיינו מגיעים אז הוא היה תמיד מבקש ללכת הביתה שהוא לא רוצה להשאר והתחיל לבכות ואפילו להקיא מתוך לחץ. יש לציין שהוא לא כל כך קשור לחמי וחמותי כי גם שהיינו מגיעים אז הטלוייזיה היתה דלוקה על פול וליים ולא כל כך התעסקו איתו יצר מצב שכל פעם שהיינו צריכים ללכת לחמותי לא הייתי נהנית שם כמו כן אז באותה תקופה התייעצתי עם הגננת שלו שאמרה פשוט להגיד לחמי ולחמותי לכבות את הטלוזיה וזה מה שהם עשו והמצב נרגע. לאט לאט הוא התרגל אליהם כי לא היתה טלויזיה ברקע ויותר התעסקו איתו בהדרגה הם הדליקו טלויזייה והמצב נרגע ואפילו מארץ נהדרת הוא הפסיק לפחד. כיום הוא בן 5 ולאחרונה זה קרה אחרי שילדתי הוא התחיל להיות יותר רגיש ובוכה מכל דבר. ביום שיש אנחנו הולכים לחמותי ואני פוחדת שהוא שוב יתחיל לבכות וירצה ללכת הביתה מה עושים? יש לציין שעד שאחותו נולדה הכל היהה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד הרגיש לרעשי טלויזיה
מיכל שמש02/07/2008הייתי ממליצה לך לבדוק את נושא הוויסות החושי, אצל פסיכולוג התפתחותי או מרפאה בעיסוק המתמחה בתחום. יתכן שלילד רגישות יתר, ולכן מגיב בלחץ כאשר רעשי הטלויזיה בולטים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)