בעיה קשה עם ביתי בת ה-6.5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה קשה עם ביתי בת ה-6.5
    אמא
    02/07/2008

שלום רב אני ממש זקוקה נואשות לעזרה אני אמא לשלושה ילדים ויש לי בעיה קשה עם הבת הבכורה שלי שלפעמיים אני מגיעה למצב שאני ממש נגעלת ממנה אני מפחדת מאוד מההרגשה הזאת אני נותנת את הנשמה לילדים ואני כל הזמן מקבלת מביתי הגדולה סטירות לחי זה מתבטא בהתנהגות בגן,בחוסר הקשבה מה אני יכולה לעשות איך אני יכולה להגיע לילדה בלי לעשות לה נזק לעתיד כי זה הדבר האחרון שאני רוצה, היא ילדה מאוד נבונה ויש רגעים שנכנס בה משהו והיא יכולה לבכות שעה בגלל משהו טיפשי בעבר התיעצתי עם יועצת והיא אמרה לי לתת לה לבכות ולאט לאט היא תבכה פחות זה עבר תקופה מסויים וחזר חלילה קשה לי נורא אין לי הורים ואני ממש מרגישה בודדה במערכה עם בעלי בבקשה תעזרו לי אמא נואשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה קשה עם ביתי בת ה-6.5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה עם הילדה

מיכל שמש
    02/07/2008

אמא יקרה, ראשית- כל הכבוד על האומץ שלך בכך שאת מודה בתחושתייך הקשות כלפי הילדה, גם אם הדבר לא נעים. אני ממליצה לך בחום לפנות לייעוץ אצל פסיכולוג ילדים, על מנת לאפשר לילדה ולכם לזכות ביחסי משפחה תקינים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו