יש לי אמא גונבת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יש לי אמא גונבת
    עדי
    03/07/2008

אמא שלי כל הזמן גונבת לי דברים מהארון שלי בשמים, איפור, קרמים. דיברתי איתה על זה אבל ללא הצלחה. היא הורסת לי את האיפור, היא שברה לי צללית יקרה שקניתי מהכסף שלי והיא גם גמרה חצי מהבושם החדש שלי שאחי קנה לי ליום הולדת היה לי שפתון יקר שחברה שלי קנתה לי ומצאתי אותו בתיק של אמא שלי אחרי שהוא נאבד לי לפני חצי שנה. לקחתי אותו חזרה ולמחרת הוא נעלם לי ויש עוד המון מקרים. היום פשוט התעצבנתי כי הייתי צריכה להצטלם לתמונת פספורט ונעלם לי גם המייקאפ והקונסילר. ביקשתי אותו מאמא שלי והיא אמרה לי שזה שלה ושאני לא אגע בו הייתי היום בחדר שלה בארון וראיתי קרם גוף שלי והיא רוקנה לי אותו. מה לעשות? ניסיתי לדבר איתה אבל היא לא מתייחסת אליי פניתי לאבא שלי לאחי הגדול וכלם.. שום דבר לא עוזר. ובד"כ אני מביאה לה כשהיא מבקשת אבל יש דברים שהם יקרים לי וכל האיפור הזה קניתי מהכסף שלי ופשוט כואב לי לראות את מה שהיא עושה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי אמא גונבת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפי דעתי הלא פסיכולוגית

אני
    03/07/2008

לפי דעתי תקני לך ארונית עם מנעול אייכותי ואת כל הדברים שאת לא מעוניינת שיגעו לך תשימי שם. אין ברירה אחרת-את לא יכולה לחנך כרגע את אמא שלך(בטח תמיד היתה כזאת..) תגידי לה שאם היא צריכה משהו שתבקש. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדי אנא פני לפורום המיועד לילדים

לירון און
    07/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו