טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב אנחנו משפחה בת 5 נפשות: בת ושתי בנים. יש לנו כלב כשנתיים וחצי. אישתי החליטה שהיא מוסרת את הכלב מכל מיני סיבות. הילדים אוהבים את הכלב אבל הם עד כה לא ידעו לתת את החלק שלהם בטיפול ואילוף הכלב. אני גם חושב שעדיף שנמסור אותו, עם זאת אני רואה את התגובה של הילדים, בכי, לא מדברים איתנו, לא רוצים לאכול( בסוך אוכלים כמובן) קשה לי מאוד התגובה שלהם, אני חושש שזה יגרום להם לשיברון לב שישאר להם הרבה זמן וחושש מתגובות קיצוניות כאשר הכלב יעזוב. רציתי להתייעץ אם המעשה שאנחנו מתכוננים לעשות אינו נמהר מידי? האם עצם הוצאת דמות אהובה על הילדים שאיתם בפרק זמן ארוך יכולה לגרום לקשיים בטווח הקצר בלימודים ובחיי החברה שלהם (שפשוט לא ירצו לעשות כלום ולא ירצו לצאת מהבית). תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד