להעביר לגן חובה עכשיו?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• להעביר לגן חובה עכשיו?
    רחלי
    13/02/2024

שלום רב! בתי בת 4 ו-8 שנה הבאה עולה לחובה. בגן כרגע יש 20 ילד והיא מבין הבוגרים מספר פעמים הילדה חוותה כעס ו'רגרסיה' בגן ובאתי לאסוף אותה מוקדם יותר ,במקרה אחר היא חזרה ממש עצובה וכבויה כי כניראה כעסו עליה ממש זה הכעיס והעציב אותי גם דיברתי עם הגננת ביקשתי את הפסיכולוגית של הגן עדיין זה לא טופל.. פעמיים בשבוע בשעות הצהרון הם מתערבבים עם הגן הצמוד שהוא חילוני ושם יש ילדים עם המון בעיות ואפילו אלימות זה ממש משפיע וגם אם קצת מתחילים לטפל בגן כל פעם יום כזה אפילו שעתיים פשוט מושך אחורה את התהליך הטוב שאנחנו מנסים ככה זה מרגיש לי..., מצד אחד אני לא רוצה להעביר כבר לחובה כדי שהיא תישאר עוד קצת ילדה קטנה אצל הבוגרים מכינים אותם כבר לכיתה א ואני לא רוצה לתסכל אותה כבר עכשיו.. ומצד שני העירבוב הזה פעמיים בשבוע עם הגן השני מבחינה חברתית ורגשית הופך לי את הילדה מצריך ממני לא להיות רגוע ולבוא ולהוציא את הילדה מוקדם יותר לחשוב פעמיים אם אני רוצה שתיהיה בקייטנות חנוכה ופסח ששם בטוח מערבבים יחד כי אין מספיק צוות ואין מספיק נרשמים ועוד דברים טכניים... מבחינה לימודית היא במצב טוב ברוך ה'! אבל משהו בהתנהגות... שנה שעברה היא הייתה בטיפול רגשי במסגרת הגן אך הוא לא התאים ובהמלצת הגננת הוצאנו אותה מהטיפול והשנה אין... , יש עוד המון דברים שהייתי רוצה לשתף דברים קטנים שקרו והצטברו גם לי בבטן... הגננת טובה ואין לי אליה תלונות אבל המצב עם הילדה... , האם כדאי כבר להעביר אותה לגן חובה? אני מבולבלת ממש ומוצפת גם רגשית אשמח ליעוץ והכוונה תודה! וסליחה על ההודעה הארוכה 🙂

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להעביר לגן חובה עכשיו?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו