מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קנאת אחיםנעמת08/07/2008
אני אם לשני בנים. הבכור בן 3 והקטן בן שנה. הבן הבכור מקנא באחיו הקטן למרות שאני משוכנעת שדוקא הוא זה שמקבל את כל תשומת הלב (החיובית). הבכור דוחף ומכה את אחיו הקטן ללא הפסק בכל פעילות וכאשר אני מגיבה ע"י לקיחת הקטן מאזור הסכנה במטרה להימנע מתשומת לב שלילית לבכור, הבכור בוכה שהוא קיבל מכה ולכן זקוק בעצמו לניחומים. לאחרונה הדבר אף החמיר ונדמה לי שהבכור בכוונה מפיל את עצמו בצורה מסוכנת על מנת לזכות בניחומים כאשר אני לוקחת את הקטן לאחר שחטף מהבכור. כל ניסיונתיי ליצור פעילות נפרדת לכל אחד מהם (אני איתם לבד בשעות אחר הצהריים) עלו גם הם בתוהו. בפעילות משותפת הקטן הורס לבכור והדבר מוביל את הבכור להחטיף לו ובפעילות נפרדת כל אחד מהם רוצה שאני אהיה רק איתו וכאשר אני הולכת אל האחר השני מגיע ואז זוהי למעשה פעילות משותפת....... אני אובדת עצות........מה היא דרך ההתמודדות בה עלי לנקוט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחכות
לירון08/07/2008בגלל שלילדים בגיל הזה אין תחושת זמן וחודש שלישי זה עדיין התחלה לא מומלץ לספר בשלב הזה. אני סיפרתי לילדים שלי שאני בהריון כשכבר היתה בטן וכבר ראו את השינוי בערך בחודש חמישי או שישי. בהצלחה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנאת אחים
מיכל שמש09/07/2008נעמת שלום,
ראשית - כאשר מדברים על "זמן איכות" לאחד הילדים, הכוונה לכך שנמצאים עימו לבד כאשר מישהו אחר נמצא עם הילד השני במקום אחר. מאחר ואת נשמעת אם מודעת לעצמה ורגישה לילדיה, ואכן נקטת במספר דרכים שלא צלחו, אני ממליצה לך להיעזר בייעוץ מקצועי קצר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)