בן 7 מקובל וכריסמטי אבל פחדן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 7 מקובל וכריסמטי אבל פחדן
    אושרית
    08/07/2008

שלום שמי אושרית ואני אמא לשלושה ילדים כאשר האמצעי בן 7 , גיא ילד מאוד תקשורתי ומקובל , ספורטאי , סובב בחברים ומשפחה אבל... הילד חייב שיהיו איתו אנשים שהוא בוטח בהם , אוהב רק מקומות מוכרים , צריך שאני אבוא איתו לכל מקום , פוחד מנטישה (למרות שלא היו מקרים שהביאו אותו לכך). הולך לחברים מסויימים לבד (כאלה שהוא מכיר את ההורים ובוטח בהם) , לקייטנות הוא לא מוכן ללכת. מה לעשות- עד עכשיו הייתי מתחשבת בו מאוד והולכת איתו ועם הלב שלו , האם הוא לא גדול מידי לפחדים הללו?? האם להתעמת איתו ולהכריח (לדוגמא ללכת לקייטנה??) או שזה יגרום נזק?? האם יש דרכים לטפל בזה?? תודה מראש אושרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד פחדן

מיכל שמש
    09/07/2008

אושרית שלום, כפי שכתבתי בתגובה אחרת, פחדים הופכים נושא לטיפול רק כאשר הם מפריעים להסתגלות ולתפקוד. אם את חשה שהפחדים מגבילים את הילד ואותך, כדאי לפנות לייעוץ מקצועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו