טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי ילדה בת 4 וחצי יש לה אח גדול בן 7 .היא ילדה שובבה ופעילה היא לא אוהבת לשחק בבובות ולא מוכנה ללבוש שמלות וחצאיות כי זה של בנות. היא אומרת שבנות מגעילות והיא לא אוהבת בנות. היא לא מוכנה לשחק עם בנות בגן ויש לה רק חבר אחד שהיא משחקת רק איתו.
דברתי עם הגננת כבר לפני שנה על העניין והיא אמרה שהיא מודעת לזה ושנחכה עד סוף השנה ואם זה לא ישתפר אז היא תחשוב על משהו. אז זה עדיין לא השתנה והיא אפילו אמרה שהיא תביא קוסם שיהפוך אותה לבן. פחות מטריד אותי שהיא רוצה ליהיות בן ויותר מטריד אותי שאין לה חברות.
שמתי לב שגם עם בנות הדודות שלה שהן בגילה היא לא רוצה לשחק. מה עלי לעשות ? איך עלי לגרום לה להתחבר עם עוד ילדים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לירון שלום, העובדה שהילדה מעדיפה משחקי בנים אינה מדאיגה לכשעצמה. יש לה עוד מספיק זמן לפתח זהות נשית. אם הבעיה החברתית הינה משמעותית, כדאי להתייעץ עם איש מקצוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד