בכי וצעקות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בכי וצעקות
    inbal
    09/07/2008

שלוםן, בני בן ה3.3 ילד מקסים, חכם וסקרן. בדרך כלל משחק יפה עם חברים ו/או בני המשפחה. בחצי השנה האחרונה, כשאנחנו (ההורים) מעירים לו, הוא מתחיל לצעוק - די!! בקול גדול וחוזר על כך כמה פעמים, כשאנחנו מבקשים שיפסיק לצעוק ומסבירים שוב למה הערנו לו - הוא פשוט מתחיל לבכות. בפעמים הראשונות ניגשנו אליו, חיבקנו והרגענו, לאחר מכן כשהיה נראה שזה מחזק את התגובות האלו - התחלנו להתעלם, אלא שאז הבכי גובר ואני מודה שהוא מצויא אותי מדעתי - פעם אחת הוא בכה במשך 45 דקות רצופות :((( ובכל זאת נראה שההתנהגות לא נפסקה. איך אני מלמדת אותו להביע את התסכול/כעס/קושי בדרך אחרת מבכי וצעקות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בכי וצעקות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכי וצעקות

מיכל שמש
    09/07/2008

ענבל שלום,
    המקור להתנהגות הילד יכול להיות קושי במתן גבולות או בקבלת גבולות, קושי בוויוסות, שינוי מציאותי כלשהו, ועוד מספר כיוונים. מובן שמכל כיוון כזה נגזרות המלצות התנהגותיות שונות. הייתי ממליצה לך לפנות ליעווץ פרטני לשם העמקת התמונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו