טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלוםן, בני בן ה3.3 ילד מקסים, חכם וסקרן. בדרך כלל משחק יפה עם חברים ו/או בני המשפחה.
בחצי השנה האחרונה, כשאנחנו (ההורים) מעירים לו, הוא מתחיל לצעוק - די!! בקול גדול וחוזר על כך כמה פעמים, כשאנחנו מבקשים שיפסיק לצעוק ומסבירים שוב למה הערנו לו - הוא פשוט מתחיל לבכות. בפעמים הראשונות ניגשנו אליו, חיבקנו והרגענו, לאחר מכן כשהיה נראה שזה מחזק את התגובות האלו - התחלנו להתעלם, אלא שאז הבכי גובר ואני מודה שהוא מצויא אותי מדעתי - פעם אחת הוא בכה במשך 45 דקות רצופות :((( ובכל זאת נראה שההתנהגות לא נפסקה.
איך אני מלמדת אותו להביע את התסכול/כעס/קושי בדרך אחרת מבכי וצעקות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ענבל שלום, המקור להתנהגות הילד יכול להיות קושי במתן גבולות או בקבלת גבולות, קושי בוויוסות, שינוי מציאותי כלשהו, ועוד מספר כיוונים. מובן שמכל כיוון כזה נגזרות המלצות התנהגותיות שונות. הייתי ממליצה לך לפנות ליעווץ פרטני לשם העמקת התמונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד