מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נסיעה לשליחותיעל10/07/2008
שלום רב, יש לי ילדה בת 5. מלאת שמחת חיים, ביטחון עצמי, וורבלית בצורה יוצאת דופן, אינטליגנציה רגשית גבוהה, חברותית ואוהבת. 3 שנים ראשונות גידלתי אותה לבדי, ללא גן, אביה חוזר די מאוחר כל לילה וגרתי סמוך לבית הוריי וחלק ניכר מהזמן היינו אצלם. גם כשנרשמה לגן, הייתה בו חצי יום ובשאר היום איתי (כמובן כולל חוגים, חברים, קניונים וכדומה) ההורים שלי ואחותי גידלו איתי את הילדה והם חלק בלתי נפרד מחייה וחשוב לה מאוד. היא מאוד אוהבת אותם ומאוד קשורה אליהם. כבר שנה אנחנו מתעתדים לצאת לשליחות שנדחתה ובמשך 4 החודשים האחרונים אף התגוררנו אצל הוריי. אתמול יצאנו לשליחות, ולילדה ממש קשה ואני די אובדת עצות. ראשית, לי בעצמי לא קל ואני מתגעגעת אך מאחר ואני מודעת לקשר בינה לבין הוריי קשה לי לראות מה זה עושה לה (ואני בכלל לא מדברת על מה שזה עושה להם). אני אכולה בייסורי מצפון. אנחנו אחרי הלילה הראשון והיא נרדמה מתוך בכי רציני של געגועים והיא רוצה שהם יחבקו אותה, ינשקו אותה ולא די לה בקשר טלפוני. אפילו שניסיתי לאמר לה שניקח אותה מחר למקום יפה היא אמרה לי שהמקום הכי טוב בשבילה זה אצל הוריי. אני בעצמי לא בטוחה שאנו לא עושים טעות מצד אחד מבחינה אישית רציתי שינוי, וגם כלכלית זה טוב, היינו בטוחים שגם בשביל בילדה שתזכה לקבל חינוך ברמה גבוהה ולראות עולם זה יהיה טוב, אך עכשיו אני כבר לא בטוחה, כי אני, בתור אחת שטיפלה בילדה עד גיל 3 מתוך אמונה שחום ואהבה זה הדבר הכי חשוב לילד מנתקת אותה עכשיו כמעט מכל החום והאהבה שהיו לה בחייה. מה לעשות? כרגע בכל אופן אין לנו כוונה לוותר על השליחות אך זה יכול לקרות אם נראה שזה םוגע בה. מהי הדרך הטובה ביותר לדבר איתה ולהסביר לה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרדות
ענת שץ נברו11/07/2008יעל יקרה!
בכי של געגוע הבת שלך מרשה לעצמך ואת? לשתייכן זהו שינוי משמעותי.
אני מבינה שהשינוי אמור להביא עימו טוב האם את עדיין יכולה להתחבר לכך? כדאי שתדברו על כך שניכם את ובעלך על אייך היחידה הזוגית- הורית מתחזקת ואייך את יוצרת את השינוי האישי עבורך.
וכשזה יקרה תוכלו את ובעלך לשמש לה מקורות חום משמעותיים ועם כל הטוב שקיבלה ממשפחתך שמופנם בה היא תתאקלם יפה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)