טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, בניי בן 3 שנים גמול מחיתול כ-5 חודשים מפיפי בלי בעיה, לא מפספס בכלל, הבעיה היא שהוא עושה קקי רק בתחתונים, והיום הגננת אמרה לי השוא לא יכול לעלות שנה עם הוא לא גמול, אני מדברת איתו על זה , נותנת לו מתנות, כל יום הוא אומר לי שמחר הוא יעשה בשרותים
עזרתכםפ הדחופה, איך אגרום לו לעשות קקי בשרותים, הוא לא מוכן גם לשבת על הסיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ראשית, מדובר בבעיה נפוצה ביותר, המוצגת גם בפורום זה פעמים רבות. אני ממליצה להרפות מהילד, ולא להציע מתנות נוספות. כדאי לומר לו שאת סומכת עליו שכשיוכל יעשה בשירותים, ובמקביל לעמוד על כך שיעשה צריכיו לא תוך כדי משחק, אלא במקום קבוע בית (גם אם בנתיים בתחתון) ויוריד את התחתון לאחר שעושה (על מנת להעביר חלק מהאחרית אליו). לחץ יתר בנושא עלול להוביל לעצירות ולהתבצרות הילד במקום של שליטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד