מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה שתמיד לא טוב להרוזי11/07/2008
יש לי ילדה בת 11 וילדה בת 8 , הילדה בת ה11 כל הזמן בוכה שלא טוב לה, שאף אחד לא אוהב אותה . היא ילדה חביבה מצחיקה ולא חסר לה כלום פה בבית, אבל כל דבר שאומרים לה לא, היא מתעצבנת. היא טוענת שאנחנו אוהבים יותר את אחותה הקטנה, אנחנו יותר מקפידים איתה על דברים, בעיקר בעלי. אני ובעלי אפילו רבים על זה שאני אומרת לו שהוא יותר מדי קשה איתה. יש מקרים שאני נותת לה כל מה שהיא מבקשת ופעם אחת אמרתי לה לא, היא זוכרת רק את הלא.היא אומרת איזה אמא רעה אני גם בבית הספר היו לה בעיות עם החברים, עכשיו יותר טוב. היא בוכה הרבה על כל דבר,היא לא מקשיבה מה שאומרים לה.היא עושה כאילו בכוונה שנצעק עליה. אני יכולה להגיד לה משהו 30 פעם אבל היא לא תתיחס, כמו לסדר את הדברים שלה אחריה, עכשיו היא אמל אמא שלי לשבוע בחופש והיא סיפרה לה שאוהבים יותר את אחותה ולא מתיחסים אליה ,שאבא שלה כל דבר מתעצבן עליה ושולח אותה ישר לחדר מבלי להקשיב לה דווקא בלימודים במחצית השניה היא ממש השתפרה,עלתה ב 5 ו 10 נקודות כמעט בכל מקצוע חשוב לציין שהיר כתבה לי פעמיים בפתק שנמאס לה והיא רוצה למות, והשבו היא שלחה לי אס אמ אס שבא לה למות, על דבר כל כך קטן שהיא התעצבנה, שבן הדוד שלה שיחק לה בפלאפון ועשה לה שיחה ללא רשותה. את מבינה על מה היא עושה כזה סצנה. מה דעתך? מה הטיפול שצריך לתת לה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה שתמיד לא טוב לה
ענת שץ נברו11/07/2008רוזי יקרה!
הילדה שלכם מבטאת בכל דרך תחושה קשה של מצוקה. הקשיבו לה וקחו אותה לפסיכולוגית ילדים מנוסה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)