גבולות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גבולות
    ורד
    12/07/2008

שלוםרב, הנני אמא לשני ילדים אחד בן שלוש וחצי והשני בן שלוש ושמונה חודשים. יש י 2 שאלות: איך או מה עושים שהילד (הגדול) יקשיב לך וישמע לך? אני מגיעה איתו למצבים שהוא לא מקשיב ואפילו מתחצץ וזה מאוד מתסכל. מה גם הוא אומר מילים לא יפות כמו קקי וכאלה , רוב הפעמם אנחנו לא מתיחסים אבל לפעמים אני מעירה כי זה לא נעים לשמוע . 2. איך מלמדים ילד לא ללמוד דברים רעים מילדים אחרים. לדגומא יש לי אחין שהוא מציק לאחותו הקטנה אז בני לומד ממנו ומשתף פעולה. תודה על תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גבולות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבולות- תגובה

מיכל שמש
    13/07/2008

ורד שלום,
    שאלת הבת גבולות היא "שאלת מליון הדולר" בהורות. שם המשחק הוא נחישות ועקביות. אם חשוב לך שהילד יעשה משהו עליך לומר לו, וללוות את אמירתך במעשה. לדוגמא: "אל תטפס על החלון" כאשר את פיזית מרחיקה אותו משם. כשהוא כועס/ בוכה מאחר ואינו מקבל משהו ניתן להציע לו תמיכה וחיבוק , אך לא לוותר, אם החלטת על זה מראש. אני ממליצה לך להצטרף לחוגי הורים כמו מכון אדלר וכדומה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו