טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הבן שלי, בן 4, ממש מכור למישוש הזרוע שלי. הוא צובט אותה, מחכך בה את הפרצוף שלו, "מנשנש" אותה ונראה שזה מסב לו הנאה רבה. בגדול, הוא היה שמח לגעת בכל איבר רך בגוף שלי (חזה, ישבן, ירך, בטן) אם הייתי מאפשרת. (לא יודעת אם זה קשור, אבל הוא מאוד אוהב גם את הצעצועים המעיכים למיניהם). מעבר לעובדה שהמגע הזה שלו מציק, זה גם מרגיש לי די מוזר ואני נבוכה כשהוא מתנהג כך, בייחוד אם זה נעשה לעיני אחרים. אשמח לשמוע ממה זה נובע ואיך כדאי להתמודד עם זה בלי לדחות אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד