בת ארבע מדברת על מין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת ארבע מדברת על מין
    דיויד
    13/07/2008

שלום לכל הצוות המקצועי. זוהי פעם ראשונה שאני משתמש בפורום שכזה , ולכן אנסה לנסח את שאלתי במדוייק. אני מודה לכם מראש על הסבלנות ועל העזרה. יש לי ילדה בת שנתיים ועוד בן זכר בגיל שנה. .לאחרונה הילדהמתעניינת מאוד בהבדלים שבין בנים לבנות, ומדברת על פין ופות. לפני כשבוע , היא ניסתה משהו שזיעזע את אמא ואותי , היא ניסתה להכניס את האיבר שלו לפה. התקשרנו לגן בבהלה , והגננת הסבירה לנו שזה די טבעי בגיל הזה , הליך הסקרנות וכו' , ושלא נייחס לזה חשיבות רבה. עד אשר היום , היא פנתה אל אישתי {אמא שלה} , ואמרה שלבנות יש פות , לבנים יש בולבול , ושהיא אוהבת ללק את הבולבל של אחיה הקטן. הדבר הזה הדאיג אותנו מאוד , והיינו מאוד מעונינים לדעת האם יש מקום לבדיקה מעמיקה של הנושא , האם צריך להיבהל ? , ומה הדבר הנכון שעלינו לעשות כהורים.? תודה על הייעוץ , ההורים המדואגים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת ארבע מדברת על מין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מין בגיל ארבע

מיכל שמש
    13/07/2008

דיויד יקר,
    סקרנות מינית הינה טבעית בגיל זה, אולם כדאי שתפנו לייעוץ מקצועי על מנת למצוא דרכים לסייע לילדה להבין מהם מעשים לגיטימיים ומהם מעשים שאינם כאלו. בתהליך הייעוץ כדאי גם לבדוק האם הילדה נחשפה למידע שאין ביכולתה להכיל בגיל זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו