מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בת ארבע מדברת על מיןדיויד13/07/2008
שלום לכל הצוות המקצועי. זוהי פעם ראשונה שאני משתמש בפורום שכזה , ולכן אנסה לנסח את שאלתי במדוייק. אני מודה לכם מראש על הסבלנות ועל העזרה. יש לי ילדה בת שנתיים ועוד בן זכר בגיל שנה. .לאחרונה הילדהמתעניינת מאוד בהבדלים שבין בנים לבנות, ומדברת על פין ופות. לפני כשבוע , היא ניסתה משהו שזיעזע את אמא ואותי , היא ניסתה להכניס את האיבר שלו לפה. התקשרנו לגן בבהלה , והגננת הסבירה לנו שזה די טבעי בגיל הזה , הליך הסקרנות וכו' , ושלא נייחס לזה חשיבות רבה. עד אשר היום , היא פנתה אל אישתי {אמא שלה} , ואמרה שלבנות יש פות , לבנים יש בולבול , ושהיא אוהבת ללק את הבולבל של אחיה הקטן. הדבר הזה הדאיג אותנו מאוד , והיינו מאוד מעונינים לדעת האם יש מקום לבדיקה מעמיקה של הנושא , האם צריך להיבהל ? , ומה הדבר הנכון שעלינו לעשות כהורים.? תודה על הייעוץ , ההורים המדואגים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין בגיל ארבע
מיכל שמש13/07/2008דיויד יקר,
סקרנות מינית הינה טבעית בגיל זה, אולם כדאי שתפנו לייעוץ מקצועי על מנת למצוא דרכים לסייע לילדה להבין מהם מעשים לגיטימיים ומהם מעשים שאינם כאלו. בתהליך הייעוץ כדאי גם לבדוק האם הילדה נחשפה למידע שאין ביכולתה להכיל בגיל זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)