טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, יש לי ילד בן 6 שעולה לכיתה א'. בני נוהג לשחק בבובות עם אחותו בת ה 3, דבר שמפריעה לי מאוד. בני הוא ילד רגיש, מלא דמיון ומאוד חכם ונבון שמעדיף בעיקר לשחק עם בנות, למרות שיש לו חברים בנים. הוא שונא משחקי כדור, דבר שאני מנסה לשדל אותו אליו, לא כל כך בהצלחה. בנוסף הוא אוהב מכוניות אבל שבאים אליו חברים בנים לפעמים הוא מנסה להציע להם ברביות ונתקל בסירוב.
מה עלי לעשות? האם לאסור עליו לשחק בבובות או להתעלם וזה יעבור לו במשך הזמן כאשר הוא יתבגר???? אני לא רוצה לעשות טעות שאצטער עליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נ יקר/ה! בנך מבטא עצמו בדרכים משחקיות שונות ומגוונות ובסה"כ יש לו גם חברים וגם חברות. חשוב שיזרום עם הנטיות הטבעיות שלו ויחוש בטוח בעצמו ושעשייתו ובחירותיו מתקבלות על ידכם. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד