אני בודדה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני בודדה
    איה
    14/07/2008

היי שלום רב אני איה גלמן, ליפעמים אני מרגישה בודדה אני שמה לב שהילדים בכיתה שלי(אני בכיתה ו)לא שמים לב אלי כאילו אני אוויר וזה מעליב ופוגע ויש גם את כל הקטע הזה,אני עם הילדים בכיתתי כבר 6 שנים מכיתה א בכיתה זאת למשל שמתי שמישהו חדש מיצטרף כל הכיתה חברה שלו והוא הופך ליהיות מקובל שהוא רק מגיעה ואני איתם 6 שנים ואני עוד לא מקובלת וזה מעליב ופוגע. ועכשיו בחופש הגדול אני ביכלל שמה לב כי יש לי רק חברה 1 והחופש היא טסה כימעט לכל החופש ואני מתחילת לא ניפגשתי עם שום חברה. אני גם מנסה להיפגש עם בנות אחרות ויש גם כמה בנות מהכיתה שגרות לידי שאני מצללצלת לישאול אותן אם אפשר לבוא אליהן הם אומרות לי אני הולכת לבני דודים שלי ואז אני רואה אותם מהחלון משחקות עם בנות אחרות וגם שהן ניפגשות או מהרגנות מסיבות פיגמות הן ביכלל לא חושבות להזמין אותי המחשבה הזאת ביכלל לא עולה על דעתן ושאני מהרגנת אף אחד לא רוצה לבוא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני בודדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדידות

מיכל שמש
    17/07/2008

איה יקרה, אנא פני לפורום המיועד לילדים. כדאי גם לשתף את ההורים בקושי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו