ילדה בת 4 וחצי עם בעיות-דחוף לי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 4 וחצי עם בעיות-דחוף לי
    אודי
    15/07/2008

שלום רב זוהי פעם ראשונה שלי בפורום זה אני מכירה אחרים אך לפי איך שציפתי מהצד במתנהל פה אני חושבת שפה אוכל למצוא את התשובות. יש לי ילדה בת 4 וחצי וילד בן שנתיים עד לפני 8 חודש' הכל היה רגיל משפחה רגילה עם כמובן עליות וירידות ואז החלו להיות כל מיני שינויים בילדה כגון התקפי זעם, חיקויים שלי בדיבור, התנהגות מאוד לא יפה וגסה בכל מקום שבו אנחנו הולכים צריך להעיר לה אינספור פעמיים,מרביצה לי ולבעלי אומנם לא מכות רצינות כלל וכלל אך עדין מרימה את ידה ומדברת אלינו בחוצפה ויורקת, אם לצורך העניין אני מבקשת ממנה לתת לאחיה את המשחק התשובות הינם" למה כל הזמן אני צריכה לתת ולוותר לו למה"? וכמובן היא אומרת זה בטון מאוד מאוד עצבני ועם דמעות בעיינים וגם לא מוכנה לוותר ועוד כל הזמן היא מדברת על המוות שלו כמו אם הוא ימות אם יקרה לו תאונה ואז אני שואלת אותה את לא רוצה שיותר שיהיה לך אח היא עונה כן לא רוצה שיילך מהבית , או לצורך העניין אם אנחנו מתעמתים איתה היא ניגשת לדלת הבית ואומרת "טוב אז אני עוזבת את הבית הזה" ההתנהגות שלה מאוד מוזרה זו ילדה שהיתה מאוד עדינה ובסדר אני כן אהיה חייבת לבוא ולציין שכל אחד שרואה את הילדים ישר מתלהב מהקטן בעקבות היופי שלו העדינות שלו ואולי זה מביא אותה למקומות האלו. אני מתנצלת על האורך אך אני במצב שזה מציק, לא נותן לי שקט,לא מצליחה לתפקד בעבודה, היא לא רוצה בבוקר ללכת לקייטנה, היא לא רוצה להיות עם המטפלת היא לא רוצה כלום רק אותי וכמובן אני אמא טובה שאני קונה לה דברים ועושה לה ימי כיף אך ברגע שמשהו לא מסתדר לה זהו הכל היופי והרוגע נעלמים כאילו לא היו ועוד משהו שחשוב לציין היא ילדה ראשונה,נכדה ראשונה,נינה ראשונה, והיא מאוד מפונקת אין משהו שאין לה , היא היתה בכל העולם והיא רק בת 4 וחצי אך עדין כל זה ולא מספיק. מה מביא אותה להתנהגות הזו? אני על הקצה ישנם פעמיים רבות שאני רוצה קצת לתת לה איזה מכה או שתים על הטוסיק אך לא מסוגלת ובעלי שהוא בא ממנטליות מאוד אירופאית וגרמנית כן רוצה לחנך אחרת ודבר זה גם מביא אותנו לקרע ביחסים בעקבות החינוך בה. שוב סליחה על האורך ההיתי חייבת לפרוק זאת אשמח לשמוע תגובות הצעות וכל דבר שיכול לעזור בתודה מראש האמא הדואגת מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה הת ארבע- תגובה

מיכל שמש
    17/07/2008

ראישת, טוב שפרקת את אשר על ליבך. בקשת עזרה היא הצעד הראשון לקראת שיפור. מאחר ומדובר בבעיה מתמשכת ומקיפה מספר תחומים הייתי מציע לך לפנות עם בעלך לייעוץ אצל פסיכולוג ילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו