טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אשמח לקבל את דעתך בנושא.
יש לי ילדה בת 8 וחצי, במהלך הנסיעה עם חברתה , אישתי האזינה לשיחתם וגילתה כי
שהייתה אצלה בבוקר ,הגיעה עוד חברה ועוד ילד מהכיתה .כשהוא הגיע הם יצרו מעין לחץ קבוצתי, אם הוא יכול לנשק מישהי מהם, אף אחת לא הסכימה והבת שלי משום מה לא הגיבה והוא נישק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אותה ביד ובמצח, היא לא סיפרה לנו ואישתי מאוד כעסה על זה שהיא לא שיתפה אותנו.
וגם על כך שלא אמרה את ה"לא" לאותו ילד מהכיתה. הבת שלי התחילה לבכות כי מאוד פחדה מהתגובה של האמא. כיצד היינו צריכים להגיב? אישתי נוהגת כל הזמן להזכיר לבת שלי שאסור לאף אחד לגעת בה בניגוד לרצונה ושהיא צריכה לשמור על עצמה וכו, האם קיימת בעיה ? האם אנחנו צריכים להתייעץ עם איש מקצוע?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כדאי להיזהר מכעס יתר לילדה, שצריכה לחוש שיש לה ערוץ פתוח אליכם, ולא לחשוש שתישפט, גם אם עשתה משהו לא כשורה. הייתי יוזמת שיחה כשהמוקד הוא נושא הלחץ החברתי, פרט לנושא גבולות הגוף, שהודגש על ידכם.
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד