תינוקת בת 7 חודשים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת 7 חודשים
    אודליה וקנין
    20/07/2008

שלום, אני אמא לשלושה ילדים,תינוקת בת 7 חודשים,ילד בן 3 וילדה בת 5,בזמן האחרון הקטנה שלי התינוקת לא מצליחה להרדם לבד שלפניי כן היא הייתה נרדמת לבד,עכשיו היא עושה לי סיפור בשינה בוכה ומחפשת אותי,אם אני לידה ומלטפת אותה היא נרגעת אך אם אנ הולכת היא ישר מרימה את הראש ומחפשת אותי ובוכה,יש צורך לציין שיצאו לה 2 שיניים והיא קצת חסרת סבלנות. ועוד דבר אם היא נרדמת ויש רעש הכי קטן היא מתעוררת וזהו כאילו היא ישנה 5 שעות ,יש לה שינה מאוד קלה,אבל מה לעשות עם השינה כדי שתירדם לבד,ולא ללכת אליה 30 פעם, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת 7 חודשים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה

מיכל שמש
    20/07/2008

אודליה שלום, ניתן ללהתרשם כמה את מותשת, ואכן מדובר בתקופה לא קלה. מומלץ לנקוט ב"שיטת חמש הדקות", בה את נכנסת להרגיע את התינוקת, יוצאת גם אם היא בוכה, ונכנסת באותו אופן לאחר חמש דקות. זאת על מנת לתמוך בילדה, אך לא לאפשר לה להפיק רווחים משניים, ובכך לקלקל את מנגנון השינה הטבעי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התקשרות

אודליה וקנין
    22/07/2008

מיכל שלום אני מכירה את השיטה אני פועלת לפיה,זה עדיין לא עוזר,יש לי עוד דבר נוסף ומוזר שקורה לה היא ישנה ולאחר חצי שעה היא יכולה להתעורר בבכי באופן מוזר לחלוטין ויקח לה זמן להירגע. מה מה לעשות כבר היא לא נרגעת. תודה אודליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינה- המשך

מיכל שמש
    24/07/2008

אודליה שלום, אם את מרגישה שהבעיה נמשכת, כדאי לפנות להתיעצות במעבדת שינה (למשל- בוניברסיטת תל אביב אצל פרופ' אבי שדה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתיחות לאוכל

יונתן
    24/07/2008

לעודד פתיחות לאכול הכוונה היא לא להכין לילד אוכל אחר, אם הוא לא אוהב את מה שאוכלים ומבקש אוכל אחר? מצב שבו הילד יושב מול צלחת עם עוף בגריל\סלט טונה\מרק בצל ולא רוצה לטעום כי הוא רוצה את החביתה והסלט שלו או השניצל והפתיתים זה מצב בו צריך לריב איתו על זה או פשוט לתת לו לאכול את מה שהוא רוצה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו