מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תינוקת בת 7 חודשיםאודליה וקנין20/07/2008
שלום, אני אמא לשלושה ילדים,תינוקת בת 7 חודשים,ילד בן 3 וילדה בת 5,בזמן האחרון הקטנה שלי התינוקת לא מצליחה להרדם לבד שלפניי כן היא הייתה נרדמת לבד,עכשיו היא עושה לי סיפור בשינה בוכה ומחפשת אותי,אם אני לידה ומלטפת אותה היא נרגעת אך אם אנ הולכת היא ישר מרימה את הראש ומחפשת אותי ובוכה,יש צורך לציין שיצאו לה 2 שיניים והיא קצת חסרת סבלנות. ועוד דבר אם היא נרדמת ויש רעש הכי קטן היא מתעוררת וזהו כאילו היא ישנה 5 שעות ,יש לה שינה מאוד קלה,אבל מה לעשות עם השינה כדי שתירדם לבד,ולא ללכת אליה 30 פעם, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה
מיכל שמש20/07/2008אודליה שלום, ניתן ללהתרשם כמה את מותשת, ואכן מדובר בתקופה לא קלה. מומלץ לנקוט ב"שיטת חמש הדקות", בה את נכנסת להרגיע את התינוקת, יוצאת גם אם היא בוכה, ונכנסת באותו אופן לאחר חמש דקות. זאת על מנת לתמוך בילדה, אך לא לאפשר לה להפיק רווחים משניים, ובכך לקלקל את מנגנון השינה הטבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך התקשרות
אודליה וקנין22/07/2008מיכל שלום אני מכירה את השיטה אני פועלת לפיה,זה עדיין לא עוזר,יש לי עוד דבר נוסף ומוזר שקורה לה היא ישנה ולאחר חצי שעה היא יכולה להתעורר בבכי באופן מוזר לחלוטין ויקח לה זמן להירגע. מה מה לעשות כבר היא לא נרגעת. תודה אודליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינה- המשך
מיכל שמש24/07/2008אודליה שלום, אם את מרגישה שהבעיה נמשכת, כדאי לפנות להתיעצות במעבדת שינה (למשל- בוניברסיטת תל אביב אצל פרופ' אבי שדה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתיחות לאוכל
יונתן24/07/2008לעודד פתיחות לאכול הכוונה היא לא להכין לילד אוכל אחר, אם הוא לא אוהב את מה שאוכלים ומבקש אוכל אחר? מצב שבו הילד יושב מול צלחת עם עוף בגריל\סלט טונה\מרק בצל ולא רוצה לטעום כי הוא רוצה את החביתה והסלט שלו או השניצל והפתיתים זה מצב בו צריך לריב איתו על זה או פשוט לתת לו לאכול את מה שהוא רוצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)