מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משפחה אחרי גירושיםמירי21/07/2008
שלום, יש לי 2 ילדים, ילד בן 11 וילדה בת 6. אני גרושה ואנחנו גרים כבר 3 שנים עם בן זוג החדש שלי. עכשיו לצינו להתחתן ולהביא ילד, אך הבן ממש התנגד ואמר שאם נתחתן הוא ילך מהבית. כשניסיתי לברר למה, התשובה שקיבלתי זה שנפסיק לאהוב אותם והוא מאוד מפחד מזה. הוא חושב שאחרי חתונה ישר מביאים תינוק ואז בכלל נשכח מהם. בתי הקטנה גם די מפחדת מתינוק, אך אומרת שהיא רוצה אותו מאוד , אולי בעוד שנה-שנתיים. ברקע, הם מאוד יפה מסתדרים עם בן זוג שלי, המון משחקים איתו ואני לא רואה שום בעיה ביניהם. מה לעשות? אולי באמת שווה להשאיר הכל כמו שזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למירי
עירית חגי22/07/2008שלום מירי !
הפחד של הבן שלך ברור ומובן ותשובתו נודעת ללב.גם הפחד של בתך מובן , אלא שלא תמיד אנחנו צריכים "ללכת עם" הפחדים והחרדות של הילדים שלנו. לתת להם מקום- כן . לכבד , להקשיב , להכיל - כן . אבל לא בהכרח לקבוע את צעדינו על פיהם.
אגב האם הפחדים שלהם לא משקפםים גם קצת את הפחדים שלך ? כמעט שקלתי להוריד שורה זו אבל בסוף השארתי אותה - כי אני מניחה שיש בזה משהו. כנראה שהילדים קצת מהווים ראי לחששות מובנות שלך מהשינוי הצפוי והשפעתו על הקשר עם בנהזוג והמשפחה .
השאלה הרלוונטית היא לא מה רוצים הילדים וממה הם מפחדים אלא מה נכון לך במקרה הזה . אם אתם מעונינים בתינוק נוסף זו החלטה שלך ושל בן זוגך והיא לא צריכה להיות מושפעת מתגובות הילדים.
כמובן שתצטרכו ללוות את הילדים , לשוחח עימם כשהדבר יהיה רלוונטי - אך לא לקבל אישור! זו אינה החלטה שלהם.אם אתם תהיו שלמים עם ההחלטה הם גם יקבלו אותה ואולי יראו שהשד לא נורא כל -כך ואולי אפילו יהנו מהתוספת למשפחה ויראו שלא מפסיקים לאהוב אותם בגלל זה.וגם אם יהיה להם קשה - אתם שם כדי לעזור להם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)