מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד שלא מפסיק לדבר---יוסי---21/07/2008
שלום רב יש לי ילד בן 3 וחצי (שיהיה בריא) הקטע הוא שהוא לא מפסיק לדבר,גם בבוקר שהוא מתעורר הוא מדבר מדבר ומדבר, לאו דורא שאלות אלא פשוט מדבר אלינו. שלא ישמע שאין לנו סבלנות שיהיה בריא אבל הוא לא לוקח אוויר לרגע, אני מבין את עיניין הסקרנות אבל לפי דעתי זה "אובר" אשמח לדעה תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה חמוד מזכיר לי את אחיין שלי
שני21/07/2008יכול להיות שהוא התחיל לדבר מאוחר יחסית? יכול להיות שאתם לא מרבים לדבר איתו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמוד זו לא מילה...:)
---יוסי---21/07/2008הילד התחיל לדבר מאוד מוקדם , ותשומת הלב שלנו אליו היא ענקית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אולי זה האופי שלו. פטפטן
שני22/07/2008אבל כמובן שמעניין מה אשת המקצוע פה תענה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ליוסי
עירית חגי22/07/2008יוסי שלום!
לדיבור יש מטרה תקשורתית ויש קודים חברתיים שמכוונים אותו( את הדיבור ) כן, גם אצל ילד בן שלוש.גם ילד בן שלוש צריך לדעת מתי לדבר ומתי להפסיק. מתי לאפשר לאחר לדבר ומתי לשתוק.וככל שיקדים להבין זאת כך ייטב.
כאשר אתה מרגיש שזה "אובר " פשוט אמור לו שאבא עסוק כרגע ולא יוכל לענות לו - כן , לא חייבים לענות כל הזמן. אמור לו מאוחר יותר תוכלו להמשיך לדבר ואם יתעלם וימשיך לדבר על תענה לו. כן , אני יודעת שזה לא נשמע נעים, אבל תחשוב שגם בגן ובכל סביבה חברתית לא יענו לו כל הזמן ולא ידברו איתו כל הזמן והוא צריך להבין , גם בגילו הצעיר ,שיש מצבים שלא יכולים להגיב אליו.
אגב אם הוא רק מדבר ולא אכפת לו אם מקשיבים לו או עונים לו זה כבר משהו אחר. ודורש התייחסות אחרת .
נסה כפי שהצעתי ואם אתה מתרשם שזו אינה הדרך אתה מוזמן לפנות שוב לפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה
--יוסי--23/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)