ילד שלא מפסיק לדבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד שלא מפסיק לדבר
    ---יוסי---
    21/07/2008

שלום רב יש לי ילד בן 3 וחצי (שיהיה בריא) הקטע הוא שהוא לא מפסיק לדבר,גם בבוקר שהוא מתעורר הוא מדבר מדבר ומדבר, לאו דורא שאלות אלא פשוט מדבר אלינו. שלא ישמע שאין לנו סבלנות שיהיה בריא אבל הוא לא לוקח אוויר לרגע, אני מבין את עיניין הסקרנות אבל לפי דעתי זה "אובר" אשמח לדעה תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד שלא מפסיק לדבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה חמוד מזכיר לי את אחיין שלי

שני
    21/07/2008

יכול להיות שהוא התחיל לדבר מאוחר יחסית? יכול להיות שאתם לא מרבים לדבר איתו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חמוד זו לא מילה...:)

---יוסי---
    21/07/2008

הילד התחיל לדבר מאוד מוקדם , ותשומת הלב שלנו אליו היא ענקית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אולי זה האופי שלו. פטפטן

שני
    22/07/2008

אבל כמובן שמעניין מה אשת המקצוע פה תענה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ליוסי

עירית חגי
    22/07/2008

יוסי שלום!
    לדיבור יש מטרה תקשורתית ויש קודים חברתיים שמכוונים אותו( את הדיבור ) כן, גם אצל ילד בן שלוש.גם ילד בן שלוש צריך לדעת מתי לדבר ומתי להפסיק. מתי לאפשר לאחר לדבר ומתי לשתוק.וככל שיקדים להבין זאת כך ייטב.
    כאשר אתה מרגיש שזה "אובר " פשוט אמור לו שאבא עסוק כרגע ולא יוכל לענות לו - כן , לא חייבים לענות כל הזמן. אמור לו מאוחר יותר תוכלו להמשיך לדבר ואם יתעלם וימשיך לדבר על תענה לו. כן , אני יודעת שזה לא נשמע נעים, אבל תחשוב שגם בגן ובכל סביבה חברתית לא יענו לו כל הזמן ולא ידברו איתו כל הזמן והוא צריך להבין , גם בגילו הצעיר ,שיש מצבים שלא יכולים להגיב אליו.

אגב אם הוא רק מדבר ולא אכפת לו אם מקשיבים לו או עונים לו זה כבר משהו אחר. ודורש התייחסות אחרת .

נסה כפי שהצעתי ואם אתה מתרשם שזו אינה הדרך אתה מוזמן לפנות שוב לפורום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה

--יוסי--
    23/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו