טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בתי בת החמש מיתלוננת לאחרונה , הכוונה בחודש האחרון על פיפי שלא יוצא הכוונה היא שאחרי שהיא הולכת לשרותים ומסימת לעשות פיפי יש לה מן הרגשה של עוד אבל לא יוצא לה , מה שמאד מתסכל אותה וגםמציק לה פיסית, יש לציין שאני מבינה מה היא מרגישה אך לא יודעת איך לעזור לה מעניין אותי גם אם מישהו ניתקל בתופעה שכזו
תודה מראש
אלונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אלונה שלום! לי זה נשמע כמו דלקת בדרכי השתן - שווה בדיקה מהירה . האם גם שורף לה? האם היא מטילה את מימיה לעיתים קרובות יותר מבעבר ? אם לא תמצא סיבה רפואית כדאי לך לפנות לפורום שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אלונה שלום! לי זה נשמע כמו דלקת בדרכי השתן - שווה בדיקה מהירה . האם גם שורף לה? האם היא מטילה את מימיה לעיתים קרובות יותר מבעבר ? אם לא תמצא סיבה רפואית כדאי לך לפנות לפורום שוב
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד