מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יחס לילד סנדוויץשלומית21/07/2008
בני בן ה4 וחצי, ילד סנדוויץ לאח בוגר בן 7 ותינוק בן שנה וחצי. דורש המון תשומת לב,המון יחס ולא מקבל את זה שאחיו גם צריכים. ברגע שאני יושבת עם הגדול על לימודים הוא מפריע, עושה רעש מנסה לעצבן. יש לציין שהילד בחודשיים האחרונים מאוד דבוק אלי , נהיה מאוד מאוד פגיע, ברגע שאני כועסת עליו הוא מתחיל להרביץ לעצמו, אם זה סתירות בראש ובוקסים. דבר שלא נראה לי נורמלי, אני לא יודעת אם גם זה כדי למשוך תשומת לב, מה לעשות איך להתיחס. יש לציין שהילד מקבל תשומת לב רבה ואני משתדלת כל הזמן ללטף אותו ולהגיד לו כמה אני אוהבת אותו. תודה מראש על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לימית
עירית חגי22/07/2008ימית שלום!
בנך כנראה ילד עם הרבה טמפרמנט ועוצמות תגובה גדולות. הוא מגיב על התסכולים כפי שהוא - בעוצמה שקצת מפחידה אותך. אסור לתת לו להכות את עצמו. צריך להחזיק לו את הידיים ולהגיד בתקיפות ( לא בכעס ) שאסור לו להכות את עצמו.הוא כנראה נכנס כרגע למעגל קסמים שלילי שבמהלכו הוא מעצבן מציק ומרגיז - גורם לך לתגובות שליליות שיוצרות אצלו תסכול גדול יותר וכך הוא שוב מציק ומרגיז.
צריך לעצור את מעגל הקסמים הזה!
נסי להגיב פחות בכעס. לא צריך להטיף ולו ולהרצות לו . הוא יודע מתי הוא לא בסדר. השארי רגוע עד כמה שניתן ( אפשר וגם רצוי מאוד להתחלק עם האבא ברגעים כאלה ולעשות "הפרדת כוחות , בין הילדים )
וצריך למצא זמן רק לו לבדו .
הכי חשוב - לעצור את המעגל השלילי - כמה שתכעסי יותר הוא יעצבן יותר . השארי רגועה. שבחי אותו על התנהגות טובה ואפשרי לו זמן איכות רק עלצמו עד כמה שניתן ( גם ההאבא!)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)