עצבנות ובכי בילדה בת שנה וחצי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עצבנות ובכי בילדה בת שנה וחצי
    אפרת
    22/07/2008

שלום רב, אני אובדת-עצות אודה לכם על תשובה. ביתי המתוקה בת שנה וחצי התחילה לפני כחודשיים להתעורר בלילות בבכי וצווחות נוראיות ופעמים רבות זה היה ממש מתוך שינה. בשבועוצת האחרונים המצב מחמיר והיא נתקפת בהתקפי זעם, דופקת את הראש בריצפה ובשלבי המיטה, צווחת במשך שעות (יש לציין כי היא דוברת מספר מילחםפ בודדות בלבד אולם מבינה הכל) ודורשדת לצאת לטיות בחוץ בשעות לא שיגרתיות או שנעמוד איצתה על הידיים במשך שעות. מעבר לתקופות הזעם הללו היא חייכניחת, מתוקה מצחיקה ויש לציין כי ההתקף יכול להתחיל בפתאומיות ולהיפסק באותה פתאומיות שבא (לאחר דקות רבות וארוכות) והיא תחזור לחייך ולצחוק. היא אוהבת מאוד את אחיה (הגדולה בת 3:08 ש' והקטן בן 4 וחצי חודשים( ואינה פוגעת בהם. יש לציין כי במשפחתון אין דיווח על התנהגות כזו וזה קורה יותר איתי מאשר עם בעלי (כי היא מרגישה שזה מאוד מכאיב לי ומתסכל אותי. אני לא יודעת למי ליפנות אנא עיזרו לי בהקדם בריאות וכל-טוב, אפרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לאפרת

עירית חגי
    22/07/2008

אפרת שלום !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאפרת

עירית חגי
    22/07/2008

אפרת שלום
    בכי קיצוני באמצע הלילה מלווה בהתקף זעם והטחת הראש במיטה המתחיל ונפסק בפתאומיות דורש קודם כל בירור נוירולגי .
    פני לרופאת הילדים ותארי לה את ההתנהגות- ואני מציעה שתעמדי על כך שתשלח אותך לבירו אצל נוירולוג ילדים . סביר להניח שאין בעיה נוירולוגית אך צריך לשלול את זה. בהמשך פני שוב לפורום ואוכל להנחות אותך.
    (אפרת, שימי ל ב- אין כל מקום לבהלה -ההפניה לנוירולוג היא רוטינה על מנת לשלול בעיות נוירולוגיות ועל מנת שניתן יהיה לטפל באמצעים התנהגותיים וברוב המקרים האלה אין כל ממצא פתולוגי והטיפול ממשיך במישור ההתנהגותי )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו