מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בתי בת 8 מאוננתשירי22/07/2008
שלום רב....בתי בת ה-8 התחילה לאונן , במשך שבועיים אני רואה אותה בחדרה שוכבת ומאוננת גם אם היא בסלון צופה בטלויזיה היא מאוננת ואם אני באה אז היא מפסיקה מיד היא לא עושה זאת בפומבי אבל השאלה היא האם זה מצב נורמלי? מדובר במשך שבועיים בכל יום זה מביך אותי כאמא למרות שברור לי שזה כנראה חלק מתהליך כלשהו......בבקשה תענו לי ואם אפשר להגיד לי איך לנהוג ...האם להעיר לה ???האם לאסור עליה..???? איך להסביר לה שזה מאד פרטי??? תודה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירי
עירית חגי22/07/2008לשירי שלום !
לא, לא לכעוס עליה , כן להסביר לה שזה משהו פרטי , לא לאסור עליה כי אז תעשה את זה בסתר . לאפשר לה לעשות את זה בחדר בפרטיות ( ואם היא עושה את זה בסלון ללוות אותה לחדר - לא כעונ אלא כביטוי לכך שלא מאוננים בציבור ),
יחד עם זאת שימי לב האם היא לאחרונה בלחץ, במתח או בחרדה ?אוננות עלולה להיות לפעמים תגובה למתח. אם כן שווה לנסות לברר מה המקור המתח. על תאשימי אותה ואל תתני לה להרגיש לא טוב- למרות שאני בהחלט מבינה את המבוכה שלה כאמא. היא צריכה אותך רגועה ומכילה - יתכן שהיא במתח ולחץ מצידך יכול להגביר אותו .נסי להיאר שלווה ולתת לה להבין שהיא יכולה לפנות אליך אם משהו מציק ( אך לא ללחוץ גם בענין הזה...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שירי23/07/2008תודה רבה על תשובתך . עכשיו אדע איך לנהוג בסיטואציה מביכה שכזו..... כן אני אנסה לבדוק האם מדובר באיזשהו לחץ או מתח שהילדה נמצאת בו. יום טוב...ושוב תודה.........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)