דמיון או מציאות ???

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דמיון או מציאות ???
    גילה
    23/07/2008

בתי בת 3 וחודשיים, סיפרה לי אתמול משהו שמאוד מטריד אותי. היא סיפרה ש"איש אחד קשר לי את הידיים והייתי בעונש". כשניסיתי לדלות ממנה פרטים נוספים : הוא לה נגע באיברים מוצנעים, הוא אמר לה לא לבכות,והיא לא בכתה ("כי אני ילדה טובה"),והוא היכה אותה בגב. יש לציין שהיא מעולם לא היתה בסיטאציות אלימות כאלו בבית או בגן, וגם לא חשופה לתכנים אלימים בטלויזיה.היא בד"כ מספרת מה באמת קורה בגן, מי מכה אותה מהילדים, מה היא לומדת וכו'. אני ממש מודאגת , אולי בגן לא השגיחו עליה כמו שצריך (הם הרי לא יודו בכך), האם עלי להמשיך לתחקר אותה או להניח לה? מבחינת מצב רוח היא בשבועות האחרונים קצת מתפנקת ובכינית, אך עדין קופצנית ועם מרץ כרגיל. האם יש עוד אינדיקציות שעלי לשים לב אלהם? אני מאוד מאוד מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דמיון או מציאות ???

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דמיון ומציאות

מיכל שמש
    24/07/2008

מסי יקרה,
    בלבול מסוים בין דמיון ומציאות אופייני לגיל שלוש. עם זאת, התכנים שעליהם סיפרה ביתך הם אכן מלחיצים. היית ממליצה לא לתחקר את הילדה, אך עם זאת לבדוק בעדינות את סביבתה. יתכן שנחשפה אפילו לספור שמישהו סיפר. העובדה שהילדה אינה מראה סימני מצוקה הינה אינדיקציה חיובית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו