טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,
רציתי לדעת היכן יכולה למצוא יעוץ ולא פסיכולוגית כי הרי הבנתי שפסיכולוגית רק מקשיבה ולא מייעצת ואני צריכה יותר עזרה בייעוץ.
אני גורשה + 3 וגרה עם בן זוג גרוש + 2 ורציתי להתייעץ בקשר לילדים.
אתן אולי יכולות לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תפקידו של פסיכולוג אינו רק "לתת עצות" , אך גם לא רק להקשיב. בשיחה משותפת עם פסיכולוג מרחיבים את נקודות המבט, באופן בו המטופל יכול לבחור את הכיוונים המתאימים לו ביותר. הדמות של הפסיכעולוג כמהנהן ומקשיב בלבד היא דמות מיושנת וסטריאוטיפית, שאינה תאימה לפסיכולוגים של היום, ודאי לא לפסיכולוג ילדים. את מוזמנת לפנות לייעוץ לפסיכולוג ילדם או למטפל משפחתי, באזור מגורייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד