טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בתי בת 6 עולה לכיתה א' בתקופה האחרונה כאשר עושה דבר חריג עפ"י דעתה היא אומרת שבגלל אותו מעשה יקחו אותה לבית כלא. על אף כל ההסברים שלי על מהות בית הכלא, את מי מכנסים לבתי כלא וכו' היא ממשיכה בזה. בנוסף, מאז סיום הגן אומרת לנו מדי פעם משפטים בנוסח: "הראש שלי אומר שאני רוצה הורים אחרים" או "הראש שלי אומר שאת/ה ... (מילה לא יפה). ברצוני לציין שהילדה חכמה מאוד בעלת תפיסה מהירה וחברותית. שאלתי האם כדאי לקחת את הילדה לטיפול ואם כן איזה טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אליס יקרה! נראה שבתך מתמודדת כעת עם נושאים מוסריים של מותר ואסור והיא מחפשת גורם חיצוני שיעניש אותה אם היא לא בסדר. נראה שהיא עסוקה בשאילת שאלות בקשר לגבולות וחוקים אל מול ממסד שמייצר גבולות וענישה. אם את חושבת שבביתכם יש קושי עם נושא זה של גבולות, שאלות של מותר ואסור מומלץ לכם ההורים לפנות להדרכת הורים. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד